Neva

Peter Pišťanek

SVK Slovensky SLOVART2014

Kniha: Neva - Peter Pišťanek
Katalógové číslo: 223948 viac »
Ušetríte až 1,69 € z bežnej ceny 7,95
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,26
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Neva

Peter Pišťanek, autor kultovej trilógie Rivers of Babylon či spoluautor úspešnej zbierky Sekerou a nožom, si v poviedke Neva zašiel po tému do postkomunistického Petrohradu. A predviedol sa ako naslovovzatý profesionál. V poviedke nestrieka krv a nepresakuje ľudské dno. Naopak, div nie romantický príbeh zamilovania sa slovenského intelektuála na služobnej ceste do krásnej ruskej tlmočníčky vyznieva napriek banálnemu pôdorysu skutočne suverénne. Suverénna je jeho globálna línia, suverénne zvládnuté sú jeho erotické pasáže vďaka priam básnickému jazyku, ktorý sa nehanbí ani za ohanbia, ani za iné samozrejmosti sexu, ale pri všetkom si zachováva svoju stratégiu i svoju kreatívnu originalitu. Takto zhodnotil poviedku Neva kritik Alexander Halvoník.

Zostáva len dodať, že Peter Pišťanek je aj úspešný filmový scenárista. Film Muzika natočený podľa jeho scenára patrí k tomu najlepšiemu, čo v nových dejinách slovenskej kinematografie vzniklo. V tomto roku bude uvedený aj ďalší film Rukojemník, napísaný podľa jeho pripravovaného románu Lokomotívy v daždi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223948
Názov
Neva
EAN/ISBN
9788055611495
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Peter Pišťanek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
88
Rozmer
105×147 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
24.05.2016 13:19:21

Celkom dobrá poobedná knižka. Graduje erotickým nábojom až do konečného spriaznenia dvoch telesných schránok. Jeho ženská siréna sa však nepodvolí len tak. Kto je táto neznáma? jeho múza....? Osudová žena....? Dozviete sa. Ako "jednohubkový" darček na oddychové poobedie je kniha celkom fajn.