Vojna v európskych dejínách

Michael Howard

SVK Slovensky Aleph2014

Kniha: Vojna v európskych dejínách - Michael Howard
Katalógové číslo: 223550 viac »
Ušetríte až 2,12 € z bežnej ceny 10,49
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,37
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vojna v európskych dejínách

Táto kniha je o "vojne v európskych dejinách" nie o "histórii vojen", a preto by čitateľ nemal očakávať prehľad konfliktov v druhej polovici 20. storočia v takom rozsahu, ako v predchádzajúcich kapitolách. V uplynulom polstoročí európske štáty spolu nebojovali a je veľmi nepravdepodobné, že sa tak ešte niekedy stane. Ale ak by k tomu predsa len došlo, existujú aj iné dobré dôvody, prečo sa pozerať na rok 1945 ako na koniec jednej éry. Tí, ktorí veria vo "vojnu proti teroru", môžu tvrdiť, že Európa je v súčasnosti opäť vo vojne. Dokonca aj tí, ktorí nesúhlasia, sotva môžu konštatovať, že mier je stabilný, alebo že stabilným pravdepodobne ostane. Lev Trockij raz povedal: "Nemusíš sa zaujímať o vojnu, ale vojna sa veľmi zaujíma o teba". Nad touto myšlienkou by sa mali Európania, ktorí sú presvedčení, že vojna sa ich už netýka, zamyslieť. Európania už síce nemusia podnecovať vlastné vojny a vyvážať ich do zvyšku sveta, ale nevedia zapečatiť svoje hranice pred širšími konfliktami v globálnom systéme, ktorého sú neoddeliteľnou súčasťou.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223550
Názov
Vojna v európskych dejínách
EAN/ISBN
9788089491117
Forma
Brožovaná
Autor
Michael Howard
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
197
Rozmer
130×200
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vojna v európskych dejínách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.