Manželský omyl

Jennifer Probstová

SVK Slovensky IKAR2014/06

Kniha: Manželský omyl - Jennifer Probstová
Katalógové číslo: 221346 viac »
Séria kníh: Manželstvo s miliardárom
Manželstvo s miliardárom
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Manželský omyl

Carina Conteová sa ešte ako dospievajúce dievča doma v Taliansku zaľúbi do Maxa Greya, najlepšieho priateľa svojho brata Michaela. Po skončení štúdií prichádza do Ameriky, aby začala pracovať v Michaelovom novom podniku, sľubne sa rozvíjajúcej pekárenskej firme, kde sa s ňou počíta na vedúcu funkciu. No niektoré veci sa jednoducho nikdy nezmenia: zdá sa, že jej rodina sa k nej nikdy neprestane správať ako k malému dievčatku. Popri troch absolútne úžasných a úspešných súrodencoch prischla Carine úloha škaredého kačiatka.

Max, teraz už ako riaditeľ veľkej firmy, si ju aj naďalej takmer vôbec nevšíma. Max vie, že ak si chce zachovať svoje postavenie a Michaelovo priateľstvo, na Carinu Conteovú by nemal ani len pomyslieť. No spaľujúca túžba, ktorá ich oboch ovládne, nad nimi zvíťazí na služobnej ceste v Las Vegas, kde spolu strávia noc plnú vášne – a kde ich hneď na druhé ráno nájde v posteli Carinina matka!

Dávno nemoderná, no stále platná talianska tradícia prikazuje, že Max musí Carinu čo najskôr odviesť ku oltáru, hoci on sa na to vôbec necíti a ona zúri. Je ich manželstvo naozaj iba omyl, alebo to, čo si nechcú priznať, je skutočná láska?

Z anglického originálu The Marriage Mistake (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2012) preložila Martina Fedorová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221346
Názov
Manželský omyl
EAN/ISBN
9788055138404
Autor
Jennifer Probstová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/06
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
336
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

wexinka 4 z 5
01.10.2014 07:53:33

ako prva a druha kniha, tak aj tato tretia znamenala pre mna oddych a precitala som ju za par hodin... spisovatelka velmi dobre pise a o to lahsie sa to cita :)


Jana
23.08.2015 17:06:01

táto kniha z celej série sa mi zatiaľ páči najviac. Je úžasná a pri jej čítaní sa do nej doslova zahryznete. Prežívala som Carinin príbeh s ňou. Vrelo odporúčam.