Toulavá kamera 17

neuvedené

CZE Česky FREYTAG-BERNDT2013/11

Kniha: Toulavá kamera 17 - neuvedené
Katalógové číslo: 210644 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Toulavá kamera 17

V čase předvánočním vychází nový díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Neocenitelný zdroj inspirace při plánování vašich výletů je tu již posedmnácté! Opět se můžete těšit na pestrou paletu vlastivědných zajímavostí, zavedeme vás na známá místa i za atraktivitami, o nichž jste dosud třeba ani neslyšeli. Připraveno je tradičně padesát poutavých reportáží ze všech koutů naší země. Prozkoumejte s námi tajemnou horu Krudum, projděte se královským městem Vysokým Mýtem, které založil Přemysl Otakar II., projeďte se parníkem po Labi v Hradci Králové, vystoupejte na Malý Chlum u Blanska, kterému se přezdívá moravský Říp, v Kralicích nad Oslavou zalistujte historií jedné z našich nejvýznamnějších literárních památek, seznamte se s faunou chovanou v unikátní Kovozoo ve Starém Městě nebo ve Vimperku obdivujte dovednosti šumavských sklářů. Reportáže jsou doplněny fotografiemi, mapami a praktickými informacemi. Kniha vznikla díky spolupráci nakladatelství freytag & berndt a České televize.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
210644
Názov
Toulavá kamera 17
EAN/ISBN
9788074451010
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
neuvedené
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
238
Rozmer
167×238×18 mm
Hmotnosť
0,68
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Toulavá kamera 17 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.