Niečo požičané

The New York Times Bestseller

Emily Giffinová

SVK Slovensky TATRAN2013/11

Kniha: Niečo požičané - The New York Times Bestseller - Emily Giffinová
Katalógové číslo: 210516 viac »
9,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Niečo požičané

The New York Times Bestseller

Niečo požičané je vrúcny príbeh plný citu a emócií, inteligentný a plynúci ľahučko ako dych. A pritom hovorí o banálnom ľudskom zlyhaní – snúbenec sa krátko pred svadbou zaľúbi do najlepšej priateľky svojej snúbenice.

Rachel si na oslave svojich tridsiatych narodenín, ktorú pre ňu usporiadala jej najlepšia priateľka Darcy, uvedomí, že život vôbec nespĺňa jej predstavy. Pracuje síce v prestížnej advokátskej kancelárii na Manhattane, kde si zarobila na vlastný byt, ale okrem úmornej práce a víkendových stretnutí s priateľmi ju nič nenapĺňa a cíti sa osamelá. A potom sa to stane. Darcin snúbenec Dex odprevadí Rachel po večierku domov a skončia spolu v posteli.

Obaja to chcú považovať len za jednorazový úlet, ale uvedomia si, že cítia k sebe o niečo viac. Stretávajú sa aj naďalej, vychutnávajú si každú minútu spoločného času vediac, že ide o zakázanú lásku. Je na Dexovi, aby sa rozhodol, či zruší svadbu a zostane s Rachel, alebo sa vráti späť k Darcy.

Kniha sa po vydaní stala bestsellerom nielen v USA, ale aj v Austrálii. Príbeh bol sfilmovaný a podľa knižnej predlohy vznikla aj divadelná hra, ktorá slávi úspech na divadelných doskách doteraz. Autorka oživila príťažlivý príbeh priateľského a mileneckého vzťahu majstrovsky stvárnenými postavami a pozvoľna odkrýva ich pravé tváre a city.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
210516
Názov
Niečo požičané
Podnázov
The New York Times Bestseller
EAN/ISBN
9788022206792
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Emily Giffinová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
308
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
0,53
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

holubica 5 z 5
04.12.2013 07:53:20

Výborné čítanie. Jemné, zábavné, ale aj zodpovedné, psychologické, je to ako hra zo svetlami, presne to urobila autorka s hrdinami. Neskutočne, milo zasadila klasický príbeh o láske, ale medzi správnych ľudí, ktorý postupne náhodou zisťujú čo je pre ich život dôležité, správne a kto ku komu a hlavne prečo patrí.


Jana
31.08.2014 15:02:30

Jednoznačne lepšie ako film. Ako prvé som videla filmové spracovanie tohto príbehu a už to sa mi páčilo. No zo skúsenosti viem, že kniha je kniha a film je film. Siahla som aj po knižnom spracovaní a veruže som nebola sklamaná. Očarujúce, milé, vtipné a súčasné. Boj o svoju lásku napriek všetkých prekážkam a to aj tým, ktoré si často vytvárame sami. Táto kniha ma zaujala a páčila sa mi. Odporúčam.


Edit 5 z 5
25.05.2015 19:26:09

Kniha je dobra