Svadobná noc

Sophie Kinsella

SVK Slovensky Príroda2013/10

Kniha: Svadobná noc - Sophie Kinsella
Katalógové číslo: 209605 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Svadobná noc

Lottie sa chce veľmi vydať. Pravdaže, za toho pravého. Je presvedčená, že jej priateľ ju každú chvíľu požiada o ruku. Keď sa tak nestane a ona zrazu stretne svoju prvú lásku, rozhodne sa konať. Vydá sa za Bena, lásku spred pätnástich rokov, hneď a zaraz, bez zásnub a zbytočných ceremónií. Má iba jednu podmienku: budú sa milovať až po uzatvorení manželstva. Je to dokonalý plán. Na druhej strane... Fliss, Lottina sestra, sa práve rozvádza a nechce, aby jej mladšia sestra urobila rovnakú chybu ako ona. Rozhodne sa Lottie prekaziť manželstvo a prenasleduje novomanželov na romantickej ceste až na grécky ostrov. Lottie prežije svadobnú noc, na ktorú nikdy nezabudne. Alebo radšej zabudne?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209605
Názov
Svadobná noc
EAN/ISBN
9788007022423
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Sophie Kinsella
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
376
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 5 z 5
24.11.2013 17:34:46

Kniha je písaná z dvoch pohľadov, Lottie a Fliss. Pri prvom prečítaní som bola zhrozená z ich mien, vôbec sa mi nepáčia. Trochu to ale napravil fakt, že celými menami sú Charlotte a Felicity, hneď to znie krajšie. Lottie sa mi zdá ako typická hrdinka Sophie Kinsella, ktorá klame, aby sa dostala z problémov alebo trápnych situácii a asi najviac klame samu seba. Po (ne)požiadaní o ruku v reštaurácii iných presviedča, že ju Richard o ruku požiadal a to ona ho odmietla a potom si nahovára, že aj keď Bena 15 rokov nevidela, celý ten čas ho milovala. Takže Lottie mi až tak k srdcu neprirástla, kapitoly z pohľadu Fliss sa mi čítali lepšie, ona má aspoň trochu zdravého rozumu, aj keď sa aj ona dostáva do bizarných situácii a na ceste z nich si pomáha klamstvami. Už na začiatku je jasné, ako to všetko dopadne, teda kto s kým skončí v páre. Ale napriek všetkému sa kniha čítala úplne ľahučko a aj keď som sa musela krotiť, prečítala som ju veľmi rýchlo. Oddychovky od Sophie mám proste veľmi rada a na tejto sa mi páčil originálny nápad aj skvelé spracovanie. Je síce potešujúce, že tak skoro po vydaní knihy už máme aj slovenský preklad, obálka sa mi ale vôbec nepáči, myslím, že naláka len verných priaznivcov Sophie Kinsella.