Všichni dobří herci a zpěváci

Rudolf Mihola

CZE Česky PETRKLÍČ2013/10

Kniha: Všichni dobří herci a zpěváci - Rudolf Mihola
Katalógové číslo: 209287 viac »
12,10

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Všichni dobří herci a zpěváci

Soudě podle současných marketingových studií, nejoblíbenějším žánrem v tisku je interview, v knižní produkci pak memoárová literatura. Nemůže být pak pochyb, že zásluhy o tento boom lze připsat k dobru tvůrcům této literatury. Publicista Rudolf Mihola se v této oblasti pohybuje téměř čtyřicet let. Publikoval více jak tisíc rozhovorů v široké škále novin a časopisů. Ze stovky čtenářských, nejlépe přijatých, uspořádal některé své knižní tituly. Z obsahu jeho knih je možné vysledovat, že osudy protagonistů jsou autentické.

Autor tak respektuje právo svých aktérů na pravdivou výpověď. Činí tak s rizikem, že vnese pochyby do hlav nejednoho tzv. historika. Výsledek tohoto přístupu je pozitivní, neboť čtenáři se dostávají k pravdivé podstatě života a osudů osobností. Všechna jména herců a zpěváků, která jsou uvedena v knize, můžeme právem chápat jako důvěrně známé souputníky našich cest.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209287
Názov
Všichni dobří herci a zpěváci
EAN/ISBN
9788072293728
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Rudolf Mihola
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
152
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Všichni dobří herci a zpěváci zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.