Nehanebná Beth

Kniha: Nehanebná Beth - Karen Robardsová
Katalógové číslo: 201004 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nehanebná Beth

Tento román rozhodne patrí ku knihám, ku ktorým sa budete stále vracať. Ak ste si obľúbili klasické romance z regentského obdobia s výnimočnými hrdinami a dobrodružnou zápletkou, neváhajte! goodreads.com Obľúbená séria z regentského Anglicka o trojici svojráznych mladých žien - sestier Banningových - pokračuje vzrušujúcim príbehom najmladšej sestry Elizabeth. Londýnska spoločnosť pokladá lady Elizabeth Banningovú za nehanebnú koketu – len preto, lebo bola dvakrát zasnúbená a obe zasnúbenia zrušila zo strachu pred manželstvom bez lásky. Keď sa počas večierka u svojej sestry Claire rozhodne dať košom ďalšiemu snúbencovi, ohrdnutý nápadník sa na ňu vrhne a zastaví ho až poriadny úder do hlavy. Našťastie pre Beth sa v miestnosti ukrýva tajomný muž, ktorý jej pomôže vybŕdnuť z chúlostivej situácie. Mladá žena však netuší, že neznámy nie je obyčajný vlamač, ale tajný agent v službách koruny, ktorý vnikol do domu s jediným cieľom: zabiť jej švagra Hugha, vojvodu z Richmondu...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201004
Názov
Nehanebná Beth
EAN/ISBN
9788022017206
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Karen Robardsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/08
Rozsah
264
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,01
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kapi 4 z 5
12.08.2015 01:24:50

Posledná časť trilógie o sestrách Banningových. Podľa mňa rozhodne najlepší diel. Skutočne mu nechýbalo asi nič, poriadne zamotaná zápletka, riadna dávka napätia, pozvoľne sa rodiaca romanca, humorné scénky a hlavní hrdinovia, ktorých si musíte obľúbiť. Z predchádzajúcich kníh som mala pocit, že Beth je rozmaznané decko, ktoré sa nezmestí do kože a s miernymi obavami som začala čítať o jej osude. No už na prvých stranách, keď tresne kutáčom po hlave podliaka Rosena si ma získala. No a to ako komanduje smrteľne nebezpečného nájomného vraha ako poslušného psa jej u mňa získalo ďalšie body. Spomínaný nájomný vrah jej zdatne sekunduje a každá ich vzájomná interakcia je výborná. Scéna na hrade bola plná napätia a po dlhšej dobe som pri knihe mala pocit, že je hlavná hrdinka v poriadnej, ale poriadnej šlamastike a nedostane sa z toho tak ľahko. V prvých dvoch dieloch mi práve toto chýbalo. Neil je veľmi zaujímavý hlavný hrdina. Jeho povolanie je desivé a hoci Nick aj Hugh v minulých dieloch tiež neboli neviniatka u Neila je naplno ukázané čímže si to zarába na chlieb. Úteku z hradu a šesť mŕtvol v jaskyni to bola teda drsné. Čo sa mi veľmi páčilo, bolo že Bethina neistota a nechuť k sexu tu nie je prekonaná okamžitým zvedením šikovného milenca, ale nenáhlivým postupom. Rovnako tak konečne kniha, kde hlavná hrdinka neupadla po prvom sexe do vášnivej extázy. Mojou najobľúbenejšou časťou je keď ich konečne nájdu a Beth krotí všetkých troch chlapov ako rozzúrených psov a potom ešte svadobný deň, keď si chlapi doberajú Neila čakajúceho pred oltárom na Beth. Pri oboch som sa schuti zasmiala. Záver je pre autorku už typický, niekoho postrelia, oceňujem, že pre zmenu to neschytal chlap, ale baba. Veľmi dobré čítanie, vrelo odporúčam a hodnotím na krásnych 4 a pol hviezdičky.