Matkine hriechy

Danielle Steel

SVK Slovensky IKAR2013

Kniha: Matkine hriechy - Danielle Steel
Katalógové číslo: 200936 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Matkine hriechy

Každá žena musí v živote čeliť vážnym rozhodnutiam, no len máloktorá takému náročnému ako Olivia Graysonová, úspešná podnikateľka, ktorej popri budovaní firmy a kariéry unikol život vlastných detí. Aby im nahradila všetok stratený čas, zorganizuje každoročnú rodinnú dovolenku vo veľkom štýle. Pozve ich na rozprávkovú plavbu luxusnou jachtou po Stredozemnom mori a vopred sa teší na vydarený výlet. Dcéra Cassie, známa hudobná producentka z Londýna, dovolenku každé leto odignoruje. Staršia dcéra Liz sa už roky neúspešne pokúša o spisovateľskú dráhu a žije v stálom strachu z vlastného zlyhania. Obaja synovia pracujú vo firme pre Oliviu a žijú s manželkami, ktorých zbožným prianím je nepracovať vôbec. Dovolenka na riviére mala byť výletom, na aký sa nezabúda, ale ako to už na rodinných stretnutiach býva, rodinu zaskočí nejedno prekvapenie. V rozprávkovom prostredí sa ukáže, že veci nevychádzajú tak, ako si ich naplánujeme. Rodinné vzťahy sú komplikované, staré hriechy sa odpúšťajú len ťažko a na svetlo sveta sa dostávajú nové, zarážajúce pravdy. Z anglického originálu (Delacorte Press, A Division of Random House, Inc., New York 2012) preložila Elena Šikulová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
200936
Názov
Matkine hriechy
EAN/ISBN
9788055136653
Autor
Danielle Steel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
304
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Matkine hriechy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.