Nenávist až za hrob

Noční lovci 3

Jeaniene Frost

CZE Česky FANTOM Print2013/02

Kniha: Nenávist až za hrob - Noční lovci 3 - Jeaniene Frost
Katalógové číslo: 195359 viac »
Ušetríte až 3,57 € z bežnej ceny 13,15
A navyše získate 9 vernostných bodov
Obrázok nedostupný: Séria kníh: Noční lovci
Noční lovci
Titul je zaradený v tejto sérii
9,58
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nenávist až za hrob

Noční lovci 3

Cat společně se svým upírským milencem Bonesem dál pomáhají zvláštnímu oddělení Národní bezpečnosti v lovu nebezpečných nemrtvých bytostí. Situaci komplikuje to, že Cat, napůl člověk a napůl upír, začíná být jako Zrzavá smrtka až příliš proslulá, a navíc s ní má stále ještě nevyřízené účty její biologický otec, sadistický upír Max. K tomu všemu dostane Bones nečekanou nabídku, která se jen tak neodmítá. Jeho Velmistr, starý egyptský upír Mecheres, mu předá část své moci a navždy tak propojí jejich klany. Za všechno se ale musí platit a rovněž tato na první pohled skvělá šance v sobě skrývá nebezpečí, které může znamenat nejen odloučení, ale i smrt.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
195359
Názov
Nenávist až za hrob
Podnázov
Noční lovci 3
EAN/ISBN
9788073982133
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Jeaniene Frost
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/02
Rozsah
240
Rozmer
151×212×28 mm
Hmotnosť
0,43
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

nicoll_a 4 z 5
08.04.2013 00:11:01

na ďalšiu časť o cat a bonesovi som sa strašne tešila, ale bohužiaľ prvá polovica kniha ma dosť sklamala, všetko mi tam prišlo ako z rýchliku, kým som sa stihla zamyslieť čo sa deje, už bolo aj potom, takže nejaké hlboké vžívanie do deja sa mi nepodarilo... ale prišla druhá polovica knihy, kde sa som sa naozaj začítala a bola som veľmi spokojná~~ v knihe nechýbalo to čo v predošlých dvoch a to akcia a erotika, ale musím povedať, že mená ma stále troška mätú :D ... cat a bones sú príjemná dvojka, takže sa teším na ich ďalšie knihy~~


Evelin 5 z 5
04.10.2013 15:17:42

V tejto časti série sa toho stane trochu viac a veci naberú vážnejší charakter. Obdivujem autorku za to, že dokáže dokonale vygradovať napätie a situáciu. Kniha sa začína menšou ale dôležitou zápletkou, stretneme sa znova s Catiným otcom a nebude to pekné. Neskôr pribudnú väčšie povinnosti a moc pre Bonesa a tak sa hl. hrdinovia stávajú ešte väčšími terčami a majú nových nepriateľov. Istý čas je zápletkou to, kto je nový nepriateľ a čo chce. Keď sa to zistí, tak sa zase riešia útoky, akcie a získavanie informácií. Na konci to zavŕši veľmi zaujímavá bitka s bytosťami, ktoré som nečakala. Autorka to trošku rozvetvila a pridala okrem upírov a ghúlov aj niečo nové. Svet Nočných lovcov má svoje vlastné pravidlá a zákony a zdajú sa mi dosť prepracované. Niekedy, tak ako Cat, nechápem, na čo je taký a onaký zákon, keď sa z neho dá vytvoriť trhlina. Inokedy zase iba nemo kukám na stránky, že čo sa stalo. Autorka pridala do tohto dielu aj nejaké tie kúzla. To som nečakala a prekvapilo ma to. Neviem sa rozhodnúť či je to klad alebo zápor. Predsa len, séria je o upíroch a odrazu sa tam objavia aj nové kúzelné veci - to už tu bolo. Ale zase do priebehu knihy sa to hodilo a navodilo to strašlivú atmosféru, takže nejaký extra problém s tu prítomnými kúzlami nemám. Som zvedavá ako to zakomponuje do ďalšieho dielu. Čo sa týka postáv, tak tie sú úžasné ako vždy. Trochu mi začína vadiť, aký prehnane ochranársky je Bones na Cat. On môže obetovať svoj život za ňu, ale naopak to byť nemôže?! V tomto sa mi zdá dosť sebecký a ani sa nečudujem Cat, keď na neho za to vyletí. Napriek tomu sa tí dvaja milujú a je to veľmi krásna, žiarlivá a vtipná láska. Catin tím nabúchancov, čo tiež bojujú s upírmi, sa rozrastie o väčšiu silu v podobe upírstva. Veľmi zaujímavá vsuvka a som rada, že tu máme nových kladných upírov, ktorých sme si zamilovali ako ľudí už v predošlých dieloch. V knihe nie je núdza o akciu, lásku, žiarlivosť, priateľstvá, boje, prekvapenia, smútok, zvraty, nové objavy a samozrejme humor! Túto sériu mám veľmi rada a určite vám ju odporúčam. 3. diel mal o niečo väčšie grády a nebezpečenstvo. Dej začína naberať silnejší charakter, vidieť, že sa autorka pri písaní odviazala, no má to aj dobre premyslené. Všetky detaily tam vkladá v správnom čase a ja som veľa tajomstiev ani neodhadla. Knihu som zhltla na 2 razy a obhrýzla som si všetky nechty ešte viac ako normálne zvyknem 8D Neváhajte nad touto sériou! Určite si zamilujete bad-ass Cat, úžasného Bonesa, Casanovu Juana 8P, maminku Justýnu (ktorá pekne zmúdrela!) a aj tí hnusní záporáci vám prídu skvelí! Knihu odporúčam a teším sa na pokračovanie.