Imidž šelmy

Román o sexe, ktorý je ilúziou, a o šťastí, ktoré si idealizujeme

Ester Anaswah

SVK Slovensky Evitapress2013/02

Kniha: Imidž šelmy - Román o sexe, ktorý je ilúziou, a o šťastí, ktoré si idealizujeme - Ester Anaswah
Katalógové číslo: 195090 viac »
8,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Imidž šelmy

Román o sexe, ktorý je ilúziou, a o šťastí, ktoré si idealizujeme

Čo robiť, keď má žena učiteľka po tridsiatke, opustí ju muž kvôli mladšej a krajšej a ešte aj príde o zamestnanie? Asi len padnúť do depresií a hlbokých pochybností o sebe samej.

So zničeným sebavedomím hľadá aj Etela svoje miesto v živote a siahne po práci, ktorou vždy pohŕdala – zamestná sa vo firme poskytujúcej erotické audiotexové služby. Zakomplexovaná sivá myška sa v pracovnom čase naučí meniť na sexuálnu dračicu, sex pre ňu prestane byť tabu aj v osobnom živote.

Je naozaj taká – smelá, vzrušujúca a sebavedomá? Alebo je to len jej imidž? Imidž šelmy...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
195090
Názov
Imidž šelmy
Podnázov
Román o sexe, ktorý je ilúziou, a o šťastí, ktoré
EAN/ISBN
9788089452613
Forma
Paperback
Autor
Ester Anaswah
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/02
Edícia
Evitovky
Rozsah
256
Rozmer
105 × 170 mm
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Naraňajkovala som sa, upratala byt a potom pozerala z okna na ľudí, čo chodili nakupovať do samoobsluhy pod panelákom. Odvtedy, ako som dostala v škole výpoveď, bolo sledovanie okolia z okna mojou obľúbenou činnosťou. Trčať za záclonou, presne ako tá stará dôchodkyňa na prvom poschodí, a pozorovať životy iných.

Ak som náhodou v hlave neriešila žiadny problém, tak som si vytvárala príbehy tých ľudí alebo kritizovala ich oblečenie a účesy. Iba tak, sama pre seba, aby som sa nenudila.

Pozerala som na dvoch mladých zaľúbených ľudí, ako sa pred obchodom objímajú, a uvažovala, koľko sa asi poznajú. Týždeň? Dva? A vtedy mi to trklo. Mala by som sa vzdelávať!

V oblasti sexu.

Zavrela som okno a zamierila ku knižnici, aj keď som vedela, že doma žiadnu takú knihu asi nenájdem. Prehrabávala som sa medzi Čechovom, Zuzkou Zguriškou, ktorú som zdedila po mame, Freudom či Steelovou. Hm, to asi nie je najvhodnejšia inšpirácia, nič sa nedá robiť, musím ísť do mesta a kúpiť si nejakú knihu, ktorá vyplní moje medzery, povedala som si odhodlane.

Keď niečo robím, nech to robím poriadne, hoc je to iba erotický esemeschat!

V kníhkupectve veľký výber nebol, strávila som tam takmer hodinu a snažila sa byť nenápadná, dosť som sa hanbila. Najmä keď sa pri mne začal motať akýsi divný chlapík a ja som mala dojem, že ma sleduje. Asi si myslel, že som buď zlodejka, alebo nymfomanka. Rýchlo som kúpila Abecedu sexu a cestou k pokladnici som zhrabla prvý zlacnený slovník, ktorý bol poruke, aby ma pokladníčka nepovažovala za úchyláčku.

Keď som vyšla z predajne, vytiahla som ho z tašky, aby som sa pozrela, čo je to za slovník. Technický?! Načo mi bude? Hodila som ho do prvého smetného koša, lebo som chcela ísť ešte do Tesca, aby som mohla doplniť zásoby v chladničke.

Do večera som hltala nové vedomosti. Najviac ma zaujala kapitola o bohyniach moderného sexu, v ktorej sa píše, že cudnosť sa už nenosí a pornohviezdy sa zúčastňujú na autogramiádach a festivaloch. Toto bolo pre mňa najpodstatnejšie, že sa neskrývajú, nehanbia sa za svoju prácu, ale sú hrdé, čo dosiahli.

Presne tak, aj ja budem hrdá, že som sa prekonala, aj ja musím dosiahnuť úspech v tom, čo robím. Na mojej práci nie je predsa nič zlé, nikomu neubližujem, ale naopak, pomáham!

A tak som potom v posteli, inšpirovaná a povzbudená Abecedou sexu, rozmýšľala nad ďalšími esemeskami, ktoré by som si mohla pripísať na svoj zoznam. Musím byť najlepšia, musím byť bohyňa sexu! Žiadna sivá myška, ale divoká šelma. Bude to ťažké, ale ja to zvládnem...

Zrazu ma vyrušil buchot postele o stenu a vzrušené vzdychanie. Bože, suseda má zase návštevu! Z druhej strany steny som počula bohyňu sexu v reáli. Už som jej chcela zabúchať na stenu, tak ako vždy, ale potom som si to rozmyslela.

Zbehla som do kuchyne po hrnček a priložila ho na stenu, aby som lepšie počula, čo suseda pri súloži vykrikuje. Rýchlo, kým nezabudnem, som si to pripísala na svoj zoznam. Potom som si spokojne napravila vankúš a zhasla lampičku.

Keď som zaspávala, v mysli som si donekonečna opakovala všetky esemesky ako násobilku. Presne ako žiačka, ktorá si opakuje učivo, lebo ju zajtra vyvolajú, a keď ho nebude vedieť, dostane päťku.

Prepadne!

Prepadne zo sexu!

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Didi 3 z 5
07.05.2013 16:56:14

Veľmi som sa na knihu tešila, zaujala ma už len obálka, no po jej prečítaní, som bola celkom sklamaná. Nakoľko to mal byť skutočný príbeh ženy ktorá si privyrábala ako slečna na telefón, táto téma ma zaujala...Kniha je podľa mňa priemer, a možno veľa ľudí (tak ako aj ja) si po prečítaní budú myslieť, že jej vzťah s Jozefom je tiež z reálneho prostredia, no ako som sa dozvedela, tak nie je to celkom tak... Zo začiatku sa to celkom aj pekne rozbiehalo no koniec bol moc "nakope"