Neodolateľná Claire

Kniha: Neodolateľná Claire - Karen Robardsová
Katalógové číslo: 194345 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Neodolateľná Claire

Populárna séria z regentského Anglicka o trojici svojráznych sestier Banningových pokračuje príbehom prostrednej sestry Claire. Obdivovanej kráske sa splní sen všetkých debutantiek, keď sa vydá za bohatého markíza z Tyndalu, ibaže osud má s ňou iné plány. Jedného dňa ju cestou na manželov statok unesú a jej život i srdce sa navždy zmenia. Záhadný šľachtic Hugh Battancourt zachráni Claire pred únoscami, no len preto, aby ju sám uniesol na loď smerujúcu do Francúzska. Omylom ju totiž pokladá za nebezpečnú špiónku...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
194345
Názov
Neodolateľná Claire
EAN/ISBN
9788022016506
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Karen Robardsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/01
Rozsah
272
Rozmer
140×206×23 mm
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kapi 2 z 5
11.08.2015 19:57:04

Druhá kniha v sérii o sestrách Banningsových. Kniha je v určitých aspektoch veľmi podobná prvému dielu. Zase je tu výborný úvod. Kde hlavná hrdinka, mimochodom chúďa dievča, konečne sa oslobodí spod vplyvu tyranského otca a za muža si vezme snáď ešte väčšieho darebáka. Teda hlavná hrdinka Claire je unesená, horko ťažko ujde, len aby ju znovu uniesli. Oceňujem jej odvážny pokus o útek na rozbúrenom mori. Jej nový únosca ju síce zachráni, ale len aby ju mohol vypočúvať, keďže ju považuje za špiónku. Ich úvodný dialóg je podľa mňa príliš dlhý a strašne pripomína prvú knihy z trilógie. Rovnako tak je tu škandalózny vzťah, keďže Hugh je vlastne príbuzný Claire. Čo sa mi páči je poriadny záporák David, ktorý postupne odhaľuje svoje karty a stihne ho zaslúžený trest. Priniesol trochu zdravého vzrušenia. Celkovo bola kniha ok, ale opakovaný vtip už nie je vtipom a pre prílišnú podobnosť s prvou knihou dávam 2 hviezdičky, hoci opäť by to bolo tak na 2 a pol.