Nenásytná húsenička

Eric Carle

SVK Slovensky Talentum LTD Slovakia2012/11

Kniha: Nenásytná húsenička - Eric Carle
Katalógové číslo: 193544 viac »
Ušetríte až 2,01 € z bežnej ceny 9,50
A navyše získate 7 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Múdre hranie 2 - odporúčané knihy

Múdre hranie 2 - odporúčané knihy

Ministerstvo školstva sa rozhodlo z ušetrených finančných prostriedkov podporiť časť materských škôl, ktoré neboli úspeš… Zistiť viac...
7,49
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nenásytná húsenička

Eric Carle je jedným z najuznávanejších autorov súčasnej detskej literatúry a jeho príbeh Nenásytnej húseničky je zrejme jeho najznámejším dielom. Knižku preložili do viac ako 50 jazykov a predalo sa z nej 33 miliónov výtlačkov po celom svete.

K popularite Nenásytnej húseničky prispieva jednoduchý text, ktorý opakujúcimi sa vetnými frázami naučí deti počítať, rozpoznávať ovocie a iné dobroty a nakoniec im ukáže aj jeden z najkrajších prírodných javov, ktorý v detských očiach naberá rozmery zázraku. 

Práce Erica Carla sú ľahko rozpoznateľné svojráznou technikou koláže, pestrými farbami a obrázkami, do ktorých sa zamilujete na prvý pohľad. Knižky sú graficky nesmierne zaujímavé, humorné a kreatívne.

V Nenásytnej húseničke sú použité aj nezvyčajné techniky tlače, čo robí knižku ešte lákavejšou a dáva priestor mnohým interaktívnym hrám.

Nenásytná húsenička je autorovou prvou knižkou, ktorá sa objavuje v slovenskom preklade, ale pevne veríme, že čochvíľa môžeme čítať aj o usilovnom pavúkovi, o ufrflanej lienke, alebo o dievčatku, ktorej otecko zniesol mesiac z oblohy.

Ako veľmi môže byť hladná jedna malá húsenička, ktorá sa práve vyliahla z vajíčka? Verte či neverte, zjedla by hoc aj celý svet! Ak nie celý svet, tak aspoň všetko to, čo sa jej na tom šírom svete postaví do cesty a nie je toho málo: rôzne druhy ovocia, tortu, zmrzlinu, kyslú uhorku, lízatko, či klobásu. Nedivme sa preto, že ju po toľkom maškrtení rozbolí brucho. Rozhodne sa, že v nedeľu si urobí pôst a na obed si dá iba zelený list. Potom sa pre istotu na nejaký čas zakuklí. Ale čo sa stane po tom? Kto vylezie z kukly? Bude to znova tá istá nenásytná húsenička, ktorá sa nám medzičasom "zažrala" do srdca?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
193544
Názov
Nenásytná húsenička
EAN/ISBN
9788097092221
Forma
Priestorové rozprávky, leporelá
Autor
Eric Carle
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Rozsah
24
Rozmer
128×182×19 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Knizny klub zien 5 z 5
27.04.2014 22:48:57

Po prvom zhliadnutí tejto v anotácii ospevovanej a na leporelový formát podľa mňa príliš drahej knižky som bola trošku sklamaná. Nie je to ten štýl rýmovaného textu a maľovaných obrázkov, na ktorý som zvyknutá z bohato ilustrovaných detských kníh ešte z môjho detstva. Ale prvotný dojem sa zmenil, keď sa recenzentmi knižky stali moje deti. Zaujala ich v porovnaní s inými naozaj veľmi. Čítame ju všetci spolu , najstaršia už ju pozná naspamäť, naša trojročná sa prstíkmi „prehrýza“ cez otvory v stránkach ako húsenička a dokonca aj najmladší 6 mesačný synček sa vydrží so zaujatím dívať a sledovať až do konca. A tak sa naozaj nenásilne učíme nielen počítať, rozpoznávať ovocie a dobroty ale aj ako nasledujú po sebe dni v týždni a že po sladkostiach húseničku bolí bruško a po zelenom liste sa zas cíti lepšie- výchova k zdravej strave na príklade:-) celkom by ma potešilo ak by boli vydané aj ďalšie spomínané knižky od autora. Jarka K


Mgr. Janka
16.08.2019 09:21:24

Je to skvela kniha, vynikajuco prepracovana, ale pritom pre deti jednoducha a mimoriadne putava. Nasa dvojrocna dcera s nou aj spava, vydrzi ju citat aj niekolkokrat za sebou od zaciatku do konca. A vcera ju dokonca na striedacku citala so svojou osemrocnou sestrou. Velmi vrele odporucam - takto ma vyzerat detska literatura.