Štěky Broka Špindíry

Petr Kopl

CZE Česky Seqoy2012/11

Kniha: Štěky Broka Špindíry - Petr Kopl
Katalógové číslo: 192506 viac »
Ušetríte až 1,59 € z bežnej ceny 7,65
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,06
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Štěky Broka Špindíry

Připravte se na pořádnou psinu!

Brok je obyčejný podvraťák, jehož život je stejně pestrý, jako jeho původ. A těžký. Ze všech stran ho ohrožují kočky, nedostupné feny, plíživí sloni, naštvaní kreslíři, agresivní hospodští, bulvární patníkoví novináři, popudliví kouzelníci, snobská prasata a dokonce i celý cirkus. Ovšem klid, bude to legrace. Aspoň pro nás. Jeden z nejlepších (ne-li vůbec nejlepší) českých stripů se konečně objevuje v důstojném (a především kompletním) vydání. Na stránkách této knihy můžete sledovat Broka celé čtyři roky jeho psího života... což je 28 let lidského života – a to už je nějaký špalek! Tak to prožijte s ním. Koneckonců, pes je přítel člověka. A co byste pro svého přítele neudělali?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
192506
Názov
Štěky Broka Špindíry
EAN/ISBN
9788074491221
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Petr Kopl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/11
Rozsah
80
Rozmer
227×195×7 mm
Hmotnosť
0,25
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Miloš 5 z 5
12.02.2013 15:26:16

Brok je pes, pouličná rasa s jasným prístupom k životu. Má rád slobodu, pivo a pekné fenky, naopak neznáša mačky a nikdy nechápe, akým záhadným spôsobom sa mu zakaždým podarí vhupnúť do ošemetnej situácie. A zakaždým v nej skončiť najhoršie, ako sa len dá. Pri tom všetkom však Brok nestráca pozitívny prístup k životu (a zmienenému pivu). Broka si obľúbite aj preto, že sa dokáže vymyslieť aj nemožné, aby sa dostal kdejakej fenke do... do kožuchu. Nevzdáva to ani pri nafrnených, prešlachtených sučkách, a za to má u mňa plusový bod a misku piva k tomu. Vynaliezavosť a náchylnosť k tým najneočakávanejším zvratom sa prejaví aj pri Brokovom pôsobení v cirkuse. Kedže sa jeho pánom stane klaun, ktorý ho hodlá použiť ako živú delovú guľu a neustále ho navlieka do farebných kostýmov, je o zábavu postarané aj v druhej časti knihy. Zbierka stripov Petra Kopla ma príjemne prekvapila. Tieto stripy sú dôkazom, že i u nás (pravda, v ČR) existujú ľudia, ktorí dokážu vymyslieť a nakresliť krátke, vtipné komiksy, ktoré pobavia a ku ktorým sa dá vrátiť viackrát.