Predpovede, ktoré nevyšli

Eric Chaline

SVK Slovensky TRIO PUBLISHING2012

Kniha: Predpovede, ktoré nevyšli - Eric Chaline
Katalógové číslo: 191154 viac »
Ušetríte až 2,40 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,50
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Predpovede, ktoré nevyšli

Hovorí sa, že jednou z čŕt, ktoré odlišujú človeka od zvieraťa, je jeho schopnosť predvídať budúcnosť. Pes sa „v myšlienkach“ snáď dostane po najbližšie jedlo, ale človek je schopný si predstaviť budúcnosť nie na hodiny, ale na mnoho rokov dopredu. Od najstarších čias má ľudská civilizácia svojich prorokov a vizionárov, ale či sa spoliehali na božskú inšpiráciu, či ich predpovede stáli na vedeckých základoch, alebo vychádzali z ekonomických modelov, prípadne pramenili z vlastnej imaginácie, po prečítaní 50 kapitoliek v knihe Predpovede, ktoré nevyšli zistíte, že aj tí najkvalifikovanejší vizionári občas mali takmer nadprirodzenú schopnosť trafiť úplne vedľa. Veď ako by sa dalo kvalifikovať tvrdenie: • že človek nikdy nepristane na Mesiaci • že telefón je taká užitočná vecička, že raz nastane čas, keď bude v každom meste jeden • že rokenrol neprežije jedno leto • že behom krátkeho času budeme v domácnostiach používať vysávače na atómový pohon (malo sa tak stať do roku 1965) • že Čína do roku 1965 predbehne Veľkú Britániu vo výrobe ocele • že Nemecká ríša bude trvať tisíc rokov • že nastane koniec sveta (opakovane v priebehu dvoch tisícročí, najnovšie predpoveď o konci sveta podľa mayského kalendára na rok 2012) • a mnohé ďalšie
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191154
Názov
Predpovede, ktoré nevyšli
EAN/ISBN
9788089552184
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Eric Chaline
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
256
Rozmer
172×227 mm
Hmotnosť
0,72
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Predpovede, ktoré nevyšli zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.