Predohra

Túžba je silnejšia ako rozum

Andrea Coddington

SVK Slovensky IKAR2012/10

Kniha: Predohra - Túžba je silnejšia ako rozum - Andrea Coddington
Katalógové číslo: 189938 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Predohra

Túžba je silnejšia ako rozum

Arianna Blaková, vysokopostavená žena z dobre situovanej newyorskej rodiny, vedie život s nálepkou „perfektný“. Dokonale nalinkovaný súkromný život s manželom Samom a vzrušujúci pracovný život s jej šéfom, miliardárom a newyorským starostom Mikom Bloombergom sa odohráva na pozadí scenérie bohatej štvrte Upper East Side. Náhle ochorenie otca prinúti Ariannu opustiť milované mesto. V lietadle do Miami sa na palube zoznámi s Ním. Na South Beach prežije šialený románik, s túžbou vybičovanou do maxima, neutíchajúcou vášňou a žiadostivosťou. Aj keď sa po návrate na Manhattan akokoľvek snaží vrátiť do pôvodných koľají, jediné, na čo myslí, je On. Arianna, neschopná sústrediť sa na rodinu, manžela, kariéru, chce zrazu len jediné – cítiť ho, mať ho, milovať ho. Je to láska – alebo len ošiaľ?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
189938
Názov
Predohra
Podnázov
Túžba je silnejšia ako rozum
EAN/ISBN
9788055132471
Autor
Andrea Coddington
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
184
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,27
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Najedli sa v Café Café, Arianna si dala obrí šalát s krevetami a Gavinovi tiekla po brade omáčka z megaburgra.

Cestou naspäť do hotela sa ešte zastavili v malej krčmičke na pivo. Mali práve Happy Hours a všetky drinky boli za tri doláre, pivo za dva. Gavin mal pravdu, takéto Miami nepoznala.

Bolo iné ako prestížne podniky, ktoré treba vidieť, a najmä v nich treba byť videný. Nablýskané miesta, kde ľudia vystupujú z lamborghini alebo z maserati a za večeru zaplatia päťsto dolárov, lebo ich rybu im Fedex doručil priamo z francúzskeho prístavu.

Napriek tomu boli ľudia z jeho strany South Beach šťastní – bez rozdielu farby pleti, veľkosti a toho, kto má ako hlboko do peňaženky.

Arianna tiež. 

S ním, lacným pivom, hamburgerom za päť dolárov a pocitom, že je stredom Gavinovho vesmíru.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

jarka.f 4 z 5
28.01.2014 19:26:49

Román predohra je kratučký román o milostnom splanutí. Nevere. Arianna nie je s manželom šťastná. Vzájomná príťažlivosť sa niekam vytratila. Keď Arianna cestou do Miami stretne príťažlivého muža preskočí medzi nimi iskra. Ďalej je dej predvídateľný plný vášne a milostných hier. Autorkin štýl písania je pomerne jednoduchý. Ale zároveň čitateľný. Knihu som zlhtla za jedno popoludnie.


Eva
30.03.2014 18:20:46

Zaujímavé čítanie o manželskej nevere, ktorú ale dokáže čitateľ pochopiť. Na túto knihu nadväzuje román Milovanie. Prečítate ho za 1 deň.