Pancierové srdce

Dá sa uniknúť pred vlastnou minulosťou?

Jo Nesbo

SVK Slovensky IKAR2013/03

Kniha: Pancierové srdce - Dá sa uniknúť pred vlastnou minulosťou? - Jo Nesbo
Katalógové číslo: 188413 viac »
Ušetríte až 1,99 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Harry Hole
Harry Hole
Titul je zaradený v tejto sérii
15,91
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pancierové srdce

Dá sa uniknúť pred vlastnou minulosťou?

Nórskymi médiami sa šíria poplašné správy. Našli sa dve mŕtve ženy utopené vo vlastnej krvi. Vrah po sebe nezanechal stopy, policajné vyšetrovanie sa nehýbe z miesta a Harry Hole, jediný človek, ktorý by mohol pomôcť, zmizol. Ukrýva sa v špinavých ópiových brlohoch Hongkongu, aby unikol nielen veriteľom, ale najmä traume zo svojho posledného prípadu. Len čo sa vráti do Osla, vrah udrie znova. Navonok sa zdá, že obete nemajú nič spoločné. Avšak Harry zistí, že všetky ženy strávili noc v tej istej odľahlej horskej chate. Inšpektor čoskoro pochopí, že má do činenia so psychopatom, ktorý vraždí hostí jedného za druhým. Opäť čelí nielen najtemnejším silám v krajine – ale aj v samom sebe.

Z nórskeho originálu Panserhjerte (H. Aschehoug & Co., Oslo, 2009) preložil Jozef Zelizňák.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
188413
Názov
Pancierové srdce
Podnázov
Dá sa uniknúť pred vlastnou minulosťou?
EAN/ISBN
9788055131863
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Jo Nesbo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/03
Rozsah
512
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,47
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Sen sa zjavoval aj dnes. Niekde v diaľke ešte počujem, ako skupina spieva Love Hurts. Všimol som si, že nás obstúpilo niekoľko chlapov, no nezasahujú. Dobre. Hľadím na ňu. Pokúšam sa jej povedať, pozri, čo si urobila. Pozri sa naňho, ešte ho chceš? Bože, ako ju nenávidím, ako veľmi si chcem vytrhnúť nôž z úst a vraziť jej ho do tela, prederaviť ju ako rešeto, vidieť, ako z nej vyteká krv, vnútornosti, lož, hlúposť, jej idiotská samoľúbosť. Niekto by jej mal ukázať, aké škaredé je jej vnútro.
Sledoval som tlačovú konferenciu v televízii. Neschopní idioti! Nijaké stopy, nijakí podozriví? Najdôležitejších je prvých štyridsaťosem hodín, piesok presýpacích hodín sa sype, ponáhľajte sa, ponáhľajte sa! Čo mám podľa vás urobiť? Napísať vám to na stenu krvou?
Nie ja, to vy ste zodpovední za to, že vraždenie bude pokračovať.
List je dopísaný.
Ponáhľajte sa.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(8)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Martinka 5 z 5
06.04.2013 10:17:08

Nesbo ako vždy nesklamal. A povedala by som, že aj trochu prekvapil. Znovu je tu skvelá detektívka, znovu sa stretávame s Harrym, ale tentokrát mi pohľad na neho príde trochu iný. Autor ho ukazuje viac z jeho ľudskej, citovej stránky. „Harry nie je človekom kompromisov. Nezaujíma ho osobná prestíž, chce prosto zatýkať zloduchov. Všetkých.“ Ja som si túto postavu obľúbila už pri prvej knihe, ale až teraz ma naozaj chytila za srdce. Samozrejme Nesbo neostáva nič dlžný svojej povesti úžasného autora detektívok. Tentokrát nás spolu s Harrym vezme nielen do Nórska, ale aj Hongkongu a Afriky. Spolu s Harrym budeme pátrať po vrahovi, ktorý zabíja brutálnym a rafinovaným spôsobom, čeliť intrigám v polícií, zažijeme zúfalstvo a zradu ale aj lásku a nádej.


Zuzana 5 z 5
07.04.2013 21:07:57

Na tuto knihu som sa velmi tesila. Sympaticky Harry Hole opat pomoze vysetrit seriu vrazd, samozrejme za pomoci svojich kolegov. Autor spojil krimi zapletku so samotnym zivotom Harryho, ako aj machinacie v norskej policiii. Je az zarazujuce, kto je napokon vrahom. Vzdy ked citam knihu od tohto autora rozmyslam kto to bude,ale zaver ma vzdy az sokuje. Opat skvost od tohto autora. ODPORUCAM !!!!!


Monika 5 z 5
17.04.2013 18:37:19

Ďalšia vynikajúca kniha od Nesba! Napínavý dej, ktorý vás uchváti hneď od začiatku , ďalšie poodhalenie súkromia Harryho, vnútorné zápasy, pocity postáv, záplatky, kapitoly, ktoré vám nedovolia knihu pustiť z ruky! A keď ju dočítate, budete chcieť ďalšieho Nesba! Lebo každý jeho príbeh je napínavý skvost-aspoň pre mňa! Pozerám, že ďalšie čítanie od Nesba je už na ceste, a ja sa už teraz teším...!


Rudolf 5 z 5
21.04.2013 13:56:32

Výborný spisovateľ a jeho výborná kniha.


Michaela
26.04.2013 15:32:03

Kniha je famózna a vrelo ju odporúčam.


Mišo 5 z 5
20.08.2013 15:46:55

Ako nič, čo som predtým čítal. Skvelá kniha.


jarka.f 5 z 5
29.08.2013 23:08:53

Jo Nesbo dalsim pokracovanim pribehu o Harrym Holem pripravil dalsi citatelsky zazitok. Aj ked musim podotknut ze snehuliak sa mi pacil viac. Pancierove srdce navazuje na uz spominany roman. Je s nim uzko spaty. Bola to adrenalinova jazda. Dalsia posila policajneho zboru Kaja Solnessova je mudra nadherna zena.Harry je velmi sympaticka postava policajta ozrana napriek tomu sypatickeho. Niektore sceny mohli byt trochu skratene. Kazdej postave vdychuje plnokrvny charakter. Autor pise velmi zaujimave dialogy medzi hlavnymi postavami. dialogy medzi Kajou a Harrym dodali pribehu mekkost. Presvetlili dej inak plny nasilia.. V tomto pribehu Harry nebojuje zial len s vrahmi ale aj s ludmi z vlastych radov. Karierne bitky Harryho spomaluju vo vysetrovani. Vdaka nim sa dostava do nebezpecnych situacii. Hrozi mu vazenie. Znova sa stretavame s Katerine Brattovou. Niekolko krat sa Harry ocitne na pokraji smrti. Autor vysvetli preco roman nesie nazov Pancierove srdce a znova celkom Harryho citovo a ludsky vystavi. Na jedneho cloveka az privela zavazia. Vrelo odporucam.


holubica 5 z 5
24.10.2013 07:25:20

Kniha je skvelá, výborná a v tejto podobe je mi harry Holen snáď najviac sympatickejší. dej nemožno inak okomentovať ako skvelý, vtiahne a pohltí vás silne, že vnímate ho tak silno a intenzívne, že zabudnete sledovať všetko ostatne v knihe... tak, že knihu som čítala na 2 - krát aby som si vychutnala ostatné detaily. :)


gabi 5 z 5
15.08.2014 20:17:36

super ako vsetky ostatne knihy od autora