Pivrncovy fotbalový EURO parádičky + sprchový gel

Kniha: Pivrncovy fotbalový EURO parádičky + sprchový gel - Petr Urban
Katalógové číslo: 185893 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pivrncovy fotbalový EURO parádičky + sprchový gel

V roce 1996 se Ruda Pivrnec vydal v roli maskota na mistrovství Evropy ve fotbale do Anglie, kde nakonec česká reprezentace získala stříbro. Pamětníci i ti mladší se proto ptají, zda si Ruda nenechal ujít svátek kopané ani tentokrát a hráče i fanoušky povzbudí svými vtipnými postřehy ze světa fotbalové říše. Nenechá. A autor Petr Urban prostřednictvím svého kresleného kamaráda nahlédl už nyní na hřiště, do šaten či tribun stadiónů, aby přinesl veselá svědectví ze života hráčů, fanoušků i funkcionářů. Knížku Pivrncovy fotbalový EURO parádičky vřele doporučujeme jako adrenalinový a serotoninový doplněk fotbalové výživy, za něhož nikomu nehrozí sankce při jeho odhalení.

A jak již staří Řekové věděli, jen soulad a očista těla a duše přináší vítězství, rozhodl se Ruda Pivrnec kráčet v těchto šlépějích, po fotbalových výkonech v kopané proto doporučuje podstoupit fotbalovou lázeň. Připravil tedy zábavnou a netradiční řadu kosmetiky. Publikaci Pivrncovy fotbalové europarádičky doplňuje v balíčku sprchový šampón s fotbalovým vtipem v provedení 3D.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
185893
Názov
Pivrncovy fotbalový EURO parádičky + sprchový gel
EAN/ISBN
8595590703094
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Petr Urban
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/05
Rozsah
120
Rozmer
145×215×30 mm
Hmotnosť
0,56
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pivrncovy fotbalový EURO parádičky + sprchový gel zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.