Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

a jejich vliv na život člověka

Arthur Janov

CZE Česky Maitrea2012/03

Kniha: Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka - a jejich vliv na život člověka - Arthur Janov
Katalógové číslo: 180229 viac »
Ušetríte až 4,53 € z bežnej ceny 22,55
A navyše získate 18 vernostných bodov
18,02
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

a jejich vliv na život člověka

Dr. Arthur Janov, celosvětově uznávaný psycholog, který získal své tituly B.A. a M.S.W. na Kalifornské univerzitě v Los Angeles a Ph.D. v psychologii na Claremont Graduate School, se již více než třicet let věnuje revolučnímu výzkumu na poli psychoterapie. Se svou ženou France založil Institut primární terapie v Santa Monice a napsal 11 knih, včetně mezinárodního best-selleru Prvotní výkřik. Je považován za otce „primární terapie“, metody umožňující vyrovnat se s nejranějšími, nevědomými traumaty, která skrytě ovlivňují život většiny z nás. Poslední dobou vychází tolik knih o výchově dětí, že rodiče, kteří je čtou, mohou snadno získat pocit, že vychovat zdravé dítě je téměř nemožné. Je toho tolik, co musí člověk vědět, a tolik věcí se může pokazit. Rád bych proto zdůraznil, že smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv. A kromě toho, mým hlavním záměrem je pomoci rodičům v tom, aby mohli dát svým dětem co nejlepší podmínky pro zdravý život. Doufám, že se mi podaří alespoň trochu ozřejmit, jak se stáváme tím, kdo jsme, a jak rané zkušenosti formují naši osobnost, zájmy a přesvědčení – a stejně tak i nutkání, obsese a symptomy. Jak náš výzkum pokračuje, vychází čím dál jasněji najevo, jakých chyb se na dětech dopouštíme. Bylo by však další chybou trápit se minulostí a pocity viny. Je třeba využít nejnovější poznání a dívat se do budoucnosti s odhodláním tyto chyby již neopakovat.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
180229
Názov
Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka
Podnázov
a jejich vliv na život člověka
EAN/ISBN
9788087249284
Forma
Brožovaná
Autor
Arthur Janov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/03
Rozsah
437
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.