Vysielanie zamestnancov

Helena Barancová

CZE Česky Aleš Čeněk2008/12

Kniha: Vysielanie zamestnancov - Helena Barancová
Katalógové číslo: 179462 viac »
Ušetríte až 0,88 € z bežnej ceny 14,30
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,42
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Vysielanie zamestnancov

Predmetom monografie česko - slovenského tímu sú aktuálne právne problémy, s ktorými sú konfrontovaní českí aj slovenskí podnikatelia v prípadoch , ak dočasne vyšlú svojich zamestnancov do iného členského štátu Európskej únie. Ak slovenský alebo český podnikateľ dočasne vyšle svojich zamestnancov do inej členskej krajiny Európskej únie v rámci voľného pohybu služieb, je priamo konfrontovaný s množstvom problémov nielen vo vzťahu k svojmu zahraničnému obchodnému partnerovi, ale hlavne vo vzťahu k svojim vyslaným zamestnancom. Najmä dôslednou prípravou v oblasti dočasného vysielania zamestnancov v rámci voľného pohybu služieb môže zamestnávateľ uch rániť dočasne vyslaných zamestnancov od množstva problémov, nevynímajúc trestnú zodpovednosť. Ašpiráciou predkladanej knižnej publikácie je poskytnúť komplexné právne informácie predovšetkým zamestnávateľovi, ktorý pri dočasnom vyslaní musí dbať nielen na národný právny poriadok, na komunitárne právo vrátane judikatúry Súdneho dvora ES, ale aj na právny poriadok členských krajín Európskej únie, kam dočasne vysiela svojich zamestancov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
179462
Názov
Vysielanie zamestnancov
EAN/ISBN
9788073801564
Forma
Brožovaná
Autor
Helena Barancová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/12
Rozsah
240
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vysielanie zamestnancov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.