Bratrstvo Kniha první Vyděděnci

John Flanagan

CZE Česky Egmont2012/06

Kniha: Bratrstvo Kniha první Vyděděnci - John Flanagan
Katalógové číslo: 175912 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bratrstvo Kniha první Vyděděnci

John Flanagan, autor mezinárodně úspěšného Hraničářova učně, přichází s novou sérií Bratrstvo. Děj je tentokrát zasazen do Skandie, drsné země námořníků a bojovníků, a jeho hlavním hrdinou je šestnáctiletý Hal Mikkelson, syn skandijského otce a araluenské matky.
Ve Skandii existuje pouze jediná cesta, jak se stát bojovníkem. Chlapci jsou vybíráni do skupin zvaných bratrstva a musejí podstoupit tříměsíční výcvik v námořnických dovednostech, ovládání zbraní a bojové taktice. Bratrstvo stojí proti bratrstvu a soutěží spolu v řadě úkolů. Vítěz může být jen jeden.
Když se Hal Mikkelson stane nedobrovolným vůdcem bratrstva vyděděnců, musí se tohoto úkolu zhostit, jak nejlépe umí. Bratrstvo Volavek se silou ani počtem sice nevyrovná dalším dvěma skupinám, ale jeho členové mohou svou vynalézavostí, důvtipem a odvahou všechny jen překvapit.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175912
Názov
Bratrstvo Kniha první Vyděděnci
EAN/ISBN
9788025221358
Autor
John Flanagan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/06
Rozsah
406
Rozmer
132×215×35 mm
Hmotnosť
0,48
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 5 z 5
10.04.2013 17:49:48

Veľmi dobrá kniha z novej série od skvelého autora Johna Flanagana. Veľmi som si obľúbila sériu Hraničiarov učeň a preto som bola zvedavá na túto knihu a prečítala som si ju. Hlavnou postavou je mladý chlapec a páči sa mi, že je veľmi bystrý a hoci nemá veľa priateľov, pretĺka sa životom... Knihu rozhodne odporúčam, človek sa z nej všeličo dozvie, napríklad niečo o plachtení či lodiach, nachádzajú sa tu bitky, boje, ale aj humor a vtip.