Pilates-všetko pre štíhlu líniu

Všetko pre štíhlu líniu

Elise Wattsová

SVK Slovensky IKAR2012

Kniha: Pilates-všetko pre štíhlu líniu - Všetko pre štíhlu líniu - Elise Wattsová
Katalógové číslo: 169654 viac »
26,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pilates-všetko pre štíhlu líniu

Všetko pre štíhlu líniu

Pilates predstavuje vynikajúcu metódu na dokonalú harmonizáciu tela. Ľudia už celé desaťročia využívajú Pilatesovu metódu na zlepšenie svojej telesnej aj duševnej pohody a vypracovanie pevného, štíhleho a zdravého tela. Pilates – všetko pre štíhlu líniu vám poskytne návod, ako využiť pilates na zníženie hmotnosti a spevnenie tela! Tento 64-stranový plnofarebný návod vám predstaví kompletný tréningový program založený na Pilatesovej metóde. Uvádza aj možnosti zjednodušenia cvičení pre začiatočníkov či zintenzívnenia pre náročnejších cvičencov. Každý cvik ilustrujú farebné fotografie, ktoré presne dokumentujú každý krok. V kombinácii s vyváženou stravou a pravidelným kardiovaskulárnym cvičením pilates výrazne prispieva k úspešnému chudnutiu. Pilates – všetko pre štíhlu líniu pomôže začiatočníkom aj skúseným cvičencom spoznať svoje telo a objaviť jeho potenciál. Z anglického originálu Pilates for Weight Loss (Hinkler Books Pty Ltd) preložila Elena Guričanová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
169654
Názov
Pilates-všetko pre štíhlu líniu
Podnázov
Všetko pre štíhlu líniu
EAN/ISBN
9788055129495
Autor
Elise Wattsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
64
Rozmer
236×348
Hmotnosť
0,69
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pilates-všetko pre štíhlu líniu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.