Zmena

Ako jednoducho meniť veci, keď to nie je jednoduché

Chip Heath Dan Heath

SVK Slovensky Eastone2011/03

Kniha: Zmena - Ako jednoducho meniť veci, keď to nie je jednoduché - Chip Heath, Dan Heath
Katalógové číslo: 169286 viac »
7,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zmena

Ako jednoducho meniť veci, keď to nie je jednoduché

Chcete zmeniť svet? Svoju firmu či organizáciu? Alebo „len“ seba?
Hoci sa to zdá neuveriteľné, pre úspešné uskutočnenie akejkoľvek zmeny platí rovnaký vzorec. Nevyžaduje si nič špeciálne a môže sa ním riadiť každý. Treba ho však poznať.

Prečo je také ťažké uskutočniť zmeny v spoločnosti, vo firme či vlastnom živote?

Hlavnou prekážkou je rozpor medzi racionálnou a emocionálnou časťou našej mysle, ktoré medzi sebou súperia o nadvládu. Racionálna myseľ túži po štíhlej postave, emocionálna po pôžitku z čokoládového koláča. Racionálna myseľ chce zmenami zefektívniť prácu v tíme, emocionálna nám pripomína, aký pohodlný je aktuálny stav. Toto napätie môže snahy o akúkoľvek premenu znemožniť, no ak sa nám ho podarí prekonať, dokážeme veci meniť rýchlo, nenásilne, s dlhodobým účinkom, a hlavne bez zbytočného plytvania peniazmi, časom a ľudskými zdrojmi.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
169286
Názov
Zmena
Podnázov
Ako jednoducho meniť veci, keď to nie je jednoduch
EAN/ISBN
9788081091629
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Chip Heath, Dan Heath
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/03
Rozsah
184
Rozmer
150×215×20 mm
Hmotnosť
0,43
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Gabriela Kunkelová 5 z 5
12.12.2014 11:36:53

Táto kniha by mala byť povinným čítaním pre každého, kto pracuje s ľuďmi a má za úlohu ich viesť k výsledkom, napr. učitelia, psychológovia, manažéri, ale aj zdravotníci (v knihe sa často spomína lekárske prostredie). Autori poskytujú základný vzorec, od ktorého sa odvíjajú všetky zmeny, či už na úrovni jednotlivca alebo celej spoločnosti. V knihe sú detailne vysvetlené princípy fungovania zmien a uvedené desiatky príkladov zo skutočného života a z rôznych prostredí, takže každý si tam nájde „to svoje“. Ja osobne som pochopila, prečo som toľkokrát zlyhala vo svojich predsavzatiach a ako treba upraviť podmienky tak, aby som v zmene vytrvala. Kniha sama o sebe zmenu neprinesie. Nejde o oddychové čítanie so zázračným účinkom. Ja som sa pri nej dosť narozmýšľala a robila si poznámky o tom, ako jednotlivé rady napasovať na situácie vo svojom živote. Knihu odporúčam každému, kto to so zmenou myslí vážne.