5 základných ľudských zručností

Ako hodnotiť seba, počúvať iných a riešiť konflikty

Dale Carnegie

SVK Slovensky IKAR2012/04

Kniha: 5 základných ľudských zručností - Ako hodnotiť seba, počúvať iných a riešiť konflikty - Dale Carnegie
Katalógové číslo: 168463 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 5 základných ľudských zručností

Ako hodnotiť seba, počúvať iných a riešiť konflikty

Dale Carnegie je jeden z najuznávanejších odborníkov v oblasti medziľudských vzťahov a osobnostného rozvoja. Jeho kurzy pomohli miliónom ľudí zlepšiť si vzťahy na pracovisku a dosiahnuť osobný úspech. Carnegie zistil, že obavy a strach sú dve najhlavnejšie sily, ktoré ľudom bránia v rozvoji. Prekonanie týchto sebadeštrukčných emócií mu otvorilo cestu a rozhodol sa, že bude pomáhať aj iným prekonávať tieto bariéry, aby si tiež mohli plniť svoje sny. Kniha je súhrnom jeho názorov. Ponúka odskúšané metódy komunikácie na pracovisku či v obchodných vzťahoch. Pomáha zlepšiť sebaistotu v komunikácii a zároveň si vďaka nej čitateľ môže precvičiť spôsoby, ako prezentovať informácie jednoznačne a s väčšou istotou. Hlavnou úlohou je identifikovať a vysvetliť päť základných zručností: budovanie porozumenia, zvedavosť, komunikáciu, ambície, riešenie konfliktov. Čitateľ má možnosť naučiť sa, ako pristupovať k siedmim typom osobností, ako čo najviac využiť svoj vnútorný potenciál na dosiahnutie úspechu, ako vytvoriť inovatívnu pracovnú atmosféru, ako riešiť nedorozumenia v medziľudských vzťahoch... Okrem toho autor v odbočeniach jednotlivé témy dopĺňa o nové pohľady. Na konci každej kapitoly čitateľ nájde tzv. akčný plán, ktorý mu pomôže precvičiť teóriu v praxi. Z anglického originálu The 5 Essential People Skills (Simon & Schuster New York 2009) preložil Igor Otčenáš.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
168463
Názov
5 základných ľudských zručností
Podnázov
Ako hodnotiť seba, počúvať iných a riešiť konflikt
EAN/ISBN
9788055129341
Autor
Dale Carnegie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/04
Rozsah
240
Rozmer
133×207
Hmotnosť
0,29
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

von braun 5 z 5
26.11.2014 18:35:19

táto kniha ma naučila ako hovorí už samotný názor 5 základných zručností, spoznal som že komunikácia nie je len čo vravíme ale aj ako to vravíme, veľmi užitočné informácie, tipy aj triky ako byť asertívny