Vianočná pošta

Daniel Hevier

SVK Slovensky TRIO PUBLISHING2011/11

Kniha: Vianočná pošta - Daniel Hevier
Katalógové číslo: 167444 viac »
5,19

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vianočná pošta

Vo svojej najnovšej epickej básnickej skladbe prináša Daniel Hevier napínavý príbeh o tajomstvách Vianoc.
Jeho rozprávanie je vnútorným "sporom" medzi moderným neprežívaním vianočného posolstva a skutočnou hodnotou Vianoc. Príbeh sa odohráva okolo postavy dieťata - toho súčasného i Božieho.
Je to múdra kniha pre deti i dospelých, kniha, ktorá sa dá čítať i recitovať po celý rok. Čítanie Hevierovej Vianočnej pošty je pre čitateľa - nielen toho detského - zážitok rezonujúci dlho po vianočných sviatkoch.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167444
Názov
Vianočná pošta
EAN/ISBN
9788089552030
Autor
Daniel Hevier
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/11
Rozsah
56
Rozmer
147×147 mm
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
22.07.2015 08:34:08

Útla knižka, malého formátu, ktorá má len 54 strán, ale mne sa zdalo, že do nej autor dal celú podstatu sveta. Nádherné verše, ktoré sú pre neho také typické, krátke, ale obsahom obrovské: "Si dobrý? Vyjdeš na sucho Dobráci vyšli z módy tým ujde sa len zaucho Tak to na svete chodí“ Chodia mi do knižnice deti zo ZŠ, pre ktoré si vždy niečo pripravím a snažím sa im knihy priblížiť, upútať ich nimi, predstaviť ich... Tak som teraz nedávno, aj keď tak časovo netradične, siahla po tejto útlej knižke (priznávam, keď je v knižnici trošku voľnejšie, rada si ju vždy prečítam – žiaľ som jediná), keď som tu mala šiestakov a siedmakov. Okrem toho, že deti nevedia čítať básne (vlastne celkovo je to s čítaním u nich veľká bieda – nájdu sa aj výnimky, ale tých je čoraz menej), tak básňam väčšina nerozumela. A pritom sú nádherné, obrazné, písané aj pre ich vekovú kategóriu. Dávajú obrovitánsky priestor pre fantáziu, ktorú sme zabudli používať. (Ešte vďaka za Harryho Pottera, ktorý ju v nás zobudil. Ale aj to len po tom, čo bol sfilmovaný.). Nájdu sa v nej to svoje aj veriaci, aj neveriaci – je posolstvom pre všetkých. A nielen pred Vianocami. Určite si ju kúpim aj domov do knižnice, lebo tak nádherné verše sa nikdy nezunujú, sú nadčasové, múdre aj láskavé zároveň. Určite si túto knižku kúpte, nebude pre vás sklamaním.