Krehkí velikáni

Dr. Gaius Davies

Porta libri2003

Kniha: Krehkí velikáni - Dr. Gaius Davies
Katalógové číslo: 161254 viac »
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krehkí velikáni

Dr. Gaius Davies nás zoznamuje s uznávanými - dokonca hrdinskými - kresťanmi: s Lutherom v šestnástom storočí, Bunyanom v sedemnástom, Williamom Cowperom v osemnástom, Lordom Shaftesburym v devätnástom storočí,s Amy Carmichaelovou, C. S. Lewisom a Dr. D. Martynom Lloyd-Jonesom v dvadsiatom storočí. V každom z týchto prípadov začína tým, že podáva stručný a fascinujúci životopisný náčrt, obsahujúci dôkladnú analýzu skúšok každého z nich a potom naznačuje, ako v každom z nich pôsobila milosť. Všetky prípady môžeme označiť za triumf milosti. S dvadsaťpäťročnou klinickou praxou psychiatrického poradcu je Gaius Davies kvalifikovaný na skúmanie krehkosti ľudí, o ktorých píše. Jeho cieľom zjavne nie je obnažiť ich, ale skôr opak, ukázať, ako Božia milosť premenila ich ľudskú slabosť. Zvlášť sa zameriava na ich „obsedantno-kompulzívne poruchy“, ktoré v sebe zahŕňajú úzkosť, depresiu, vinu, temnotu a pochybnosť. Kniha Gaiusa Daviesa je úprimná a realistická. Neponúka žiadne lacné riešenia. Pravdivo nám hovorí, že niektorí z hrdinov a hrdiniek boli excentrickí a neurotickí a opakovane prežili zrútenie. Kniha je dobre napísaná a dobre sa číta.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
161254
Názov
Krehkí velikáni
EAN/ISBN
9788089067084
Autor
Dr. Gaius Davies
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2003
Rozsah
316
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,37
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Krehkí velikáni zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.