50 tipů na dětský dort

Debbie Brownová

CZE Česky Albatros Media

Kniha: 50 tipů na dětský dort - Debbie Brownová
Katalógové číslo: 120064 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 50 tipů na dětský dort

Debbie Brownová dokáže svými nápady znovu a znovu překvapit a inspirovat, a proto by neměla kniha 50 tipů na dětský dort chybět v knihovničce žádné kuchařky. Pokud vás čeká oslava a nemáte na přípravu dostatek času, jinou knihu už nehledejte.

V této kuchařce najdete jednoduché a trefné recepty, se kterými zaručeně vyrobíte nejlepší dort pro jakoukoliv narozeninovou oslavu. Abyste mohli vyrobit dorty, o kterých jste dosud jen snili, zkombinovala Debbie v této knize cit pro barvu a design se svým modelářským talentem tak, aby jejich výrobu co nejvíce zjednodušila. Recepty jsou srozumitelně popsané krok za krokem a doplněné fotografiemi. Kniha 50 tipů na dětský dort je svým obsahem zaměřena na děti všech věkových kategorií. Zamilují si přátelskou žabku, pavouka sporťáka nebo Noemovu archu. Sportovci si budou užívat fotbalového fandu nebo formuli 1, děti s opravdu bujnou fantazií ocení ufo létající talíř, vílí chaloupku nebo skvrnitého draka, starší slečny pobavíte malou třpytivou taštičkou s make-upem a ty nejmenší budou obdivovat hravé koťátko zamotané do klubíčka vlny nebo roztomilé žluté kuře. O AUTORCE: Debbie Brownová je kvalifikovaná cukrářská dekoratérka, autorka a učitelka, která začínala vymýšlením a výrobou krásných narozeninových dortů pro své tři děti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
120064
Názov
50 tipů na dětský dort
EAN/ISBN
9788025133125
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Debbie Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
112
Rozmer
215×305×12
Hmotnosť
0,77
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
50 tipů na dětský dort zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.