A-SaS-A VYPOCTOV.TECHNIKY

Magula Jozef

Wolf Publishing2005/03

Kniha: A-SaS-A VYPOCTOV.TECHNIKY - Magula Jozef
Katalógové číslo: 116461 viac »
Ušetríte až 4,76 € z bežnej ceny 27,90
A navyše získate 23 vernostných bodov
23,14
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: A-SaS-A VYPOCTOV.TECHNIKY

Predkladaná kniha Anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník výpočtovej techniky a matematiky uspokojí užívateľov zaoberajúcich sa dokumentmi v angličtine v každodennej rutinnej praxi. Starostlivý výber slov používaných najmä vo vysokoškolskej matematike je doplnený o slová používané v geometrii a výpočtovej technike. Umožňuje používať tento slovník efektívne a jednoducho vzhľadom na jeho veľkosť ako i cenu. Anglické a slovenské výrazy sú usporiadané abecedne a to vo všetkých spojeniach, takže pnvé slovo hesla sa vždy opakuje a nie je nahradené vlnovkou alebo spojovníkom ako je to u iných typov slovníkov. Za bodkočiarkou sa niekedy nachádza podrobnejší výklad slova alebo celého procesu. Niekedy sa za hlavným heslom ide čiarka, ktorá uvádza ďalšie slovo ako prídavné meno (napr. cable, coaxial znamená coaxial cable-koaxiálny kábel a cabel, twisted-pair twistedpaircable-skrútený kábel). Výraz v americkej a britskej angličtine je niekedy uvádzaný písmenami AE a BE tamerická angličtina a britská angličtina, napr. dialog BE (-ue BE.)]. Taktiež je tento fakt hesle uvádzaný v zátvorke (napr. realize (realise)-relizovať, optical fiber (fibre)-optické vlákno, diagnoze (diagnose)-diagnostikovať; mechanizm (mechanism)-mechanizmus). Ďalej sú použité skratky: st.-something; s.o. -someone.-niekdo; slng. - s/ang; pl. - plurál- množné číslo,.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
116461
Názov
A-SaS-A VYPOCTOV.TECHNIKY
EAN/ISBN
9788080576189
Autor
Magula Jozef
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005/03
Rozmer
130×210×60
Hmotnosť
0,80
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
A-SaS-A VYPOCTOV.TECHNIKY zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.