Slovensko v anekdotách

Stano

SVK Slovensky Štúdio humoru2011/06

Kniha: Slovensko v anekdotách - Stano
Katalógové číslo: 110067 viac »
Séria kníh: Milan Stano v anekdotách
Milan Stano v anekdotách
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Terapia smiechom

Terapia smiechom

Smiech lieči. Nielen našu dušu, ale má veľmi pozitívny účinok aj na náš organizmus. Šťastní a usmievaví ľudia sú len zri… Zistiť viac...
4,22

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Slovensko v anekdotách

Na čom sa smiali naši predkovia? Aký bol a je ľudový humor v rôznych slovenských mestách a dedinách? Aj na tieto otázky môžete dostať odpovede, keď sa začítate do tejto knižky.

Nájdete tu od „A“ po „Ž“ od Ábelovej po Župčany 1 725 anekdot z 539 miest a dedín a 210 karikatúr. Je to rozsiahla a ojedinelá zbierka anekdot skoro zo všetkých miest, mestečiek a dedín, či krajov Slovenska. Niektoré pôvodom siahajú až do stredoveku, iné boli pozbierané z rôznych archívov, časopisov, kníh, kalendárov. Iné vznikli len nedávno. Do knihy svojimi anekdotami prispeli rôzne slovenské osobnosti a spolupracovníci humoristického časopisu Kocúrkovo počas jeho vyše dvadsaťročnej existencii.

Anekdoty sú zoradené v abecednom poradí miest a obcí. Kniha je veselá a zábavná. Zachytáva ľudový a dobový humor na Slovensku počas niekoľkých generácii našich predkov, náš zmysel pre humor, ale i našu národnú povahu. Určite sa na týchto anekdotách pobavíte a zasmejete aj vy. Život s humorom zlepší váš životný pocit a pookrejete. Autor by chcel, aby táto kniha šírila dobrú náladu a optimizmus.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
110067
Názov
Slovensko v anekdotách
EAN/ISBN
9788085451436
Autor
Stano
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
280
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,40
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko v anekdotách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.