Kvadratúra kruhu

Ján Zvalo

SVK Slovensky EKO-KONZULT2011/06

Kniha: Kvadratúra kruhu - Ján Zvalo
Katalógové číslo: 107451 viac »
Ušetríte až 1,21 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,69
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kvadratúra kruhu

Kniha analýz a esejí Jána Zvalu je vzácnym a výrečným dokumentom a prevratnej dobe v ktorej žijeme- nielen ako občana Slovenskej republiky, ale aj ako občania Európy.
Autor v nej čitateľa neobťažuje prefabrikovanými tézami a frázami o demokracii, ale o to viac ho zaťažuje konkrétnymi informáciami a dialektikou - čiže exaktnými metódami skúmania protirečení predmetov a javov.
Všetci potenciálni autori - emigranti boli v zahraničí od samotného začiatku vystavení zoči - voči demokratickej realite tvrdého zápasu chudobných prišelcov o svoj každodenný chlieb. Ak sa mohli chytiť pera, ich diela sú zákonito poznačené oprávnenými pocitmi krivdy zo strany režimu, z ktorého ušli, nostalgiou za rodným domovom a zážitkami boja o svoju vlastnú existenciu v ich novej vlasti. O to je obdivuhodnejšie, že autor nestratil schopnosť nezaujatého pohľadu na svoje skúsenosti a poznatky zo "socializmu" vo svojej starej vlasti a ani na schopnosť analytického pohľadu na javy a diania nielen vo svojej novej vlasti.
Kniha autora je v tomto smere vzácnou výnimkou. Na Slovensku je takýchto kníh vydaných naozaj len veľmi málo! Práve preto by táto kniha J. Zvalu nemala chýbať v knižnici občana SR, bez ohľadu na jeho národnosť a jeho politické, filozofické či náboženské presvedčenie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107451
Názov
Kvadratúra kruhu
EAN/ISBN
9788080791476
Autor
Ján Zvalo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
374
Rozmer
155×219×25
Hmotnosť
0,61
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kvadratúra kruhu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.