Sním o tobě

Lisa Kleypas

CZE Česky DOMINO2011

Kniha: Sním o tobě - Lisa Kleypas
Katalógové číslo: 107411 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sním o tobě

Derek Craven se dokázal vypracovat z naprosté bídy na majitele nejluxusnější londýnské herny. Nebylo to nijak snadné: na cestě k obrovskému majetku a vysokému společenskému postavení se musel obrnit vůči zištnosti a pokrytectví svého okolí. Nyní sice patří mezi anglickou smetánku, ale je z něj tvrdý a podezřívavý muž s okoralým srdcem. Když se díky pracovním povinnostem setká s mladičkou Sárou Fieldingovou, rozčiluje ho její nevinnost a naivní chování. Avšak v jeho ponurém království, kde se třpytí drahocenné šperky a lidé získávají či ztrácejí obrovská jmění, se může šedá myška změnit v okouzlující krásku, která uhrane i světaznalého muže. Derek ke svému překvapení zjistí, že ta obyčejná dívenka z venkova dokázala otřást jeho cynickou duší, vzbudit v něm vášeň a naději na to, že by mohl být upřímně milován.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107411
Názov
Sním o tobě
EAN/ISBN
9788073036461
Autor
Lisa Kleypas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
264
Rozmer
138×218×36
Hmotnosť
0,34
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kitty 5 z 5
22.02.2013 21:33:39

Chcem sa poďakovať vydavateľstvu Domino, že znovu vydali knižku o Derekovi a Sare ináč by som si ju asi nemohla prečítať, lebo bola všade beznádejne vypredaná. Krásny príbeh a sympatickí hrdinovia mi spríjemnili čítanie. Derek aj s jeho nie vždy príjemnou náladou a hlavne trpezlivá a milá Sara. Páčilo sa mi, že to nebola žiadna nesmelá, ustráchaná vidiecka husička, ale žena, ktorá išla, aj keď nie cez mŕtvoly za svojou láskou. Určite patrí aj medzi moje najkrajšie knižky a odporúčam všetkým romantickým dušiam.