Obory sociální politiky

Igor Tomeš

CZE Česky PORTÁL2011/06

Kniha: Obory sociální politiky - Igor Tomeš
Katalógové číslo: 106679 viac »
28,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Obory sociální politiky

Kniha Obory sociální politiky volně navazuje na publikaci Úvod do teorie a metodologie sociální politiky, vydanou v Portálu v r. 2010.

Lze ji považovat za praktický výklad k uvedenému teoretickému pojednání, který seznamuje s mezinárodněprávním i českým právním rámcem, s hlavními principy uplatňovanými v jednotlivých oborech i s problémy, s nimiž se realizátoři sociální politiky zpravidla setkávají.

Prof. JUDr. Igor Tomeš, CSc., přednáší na FF UK teorii sociální politiky, obory sociální politiky, sociální správu, úvod do práva a řízení regionální politiky; na Vysoké škole aplikovaného práva v Praze pak teorii sociální politiky, mezinárodní sociální politiku a terénní sociální práci. Založil Českou společnost pro pracovní právo a sociální zabezpečení, spolupracuje na projektech OECD a EU. Publikoval 14 knih, v Portálu vyšly jeho tituly Sociální správa (2009) a Úvod do teorie a metodologie sociální politiky (2010).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
106679
Názov
Obory sociální politiky
EAN/ISBN
9788073678685
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Igor Tomeš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
368
Rozmer
168×238×22
Hmotnosť
0,68
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Obory sociální politiky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.