Baba Jaga, kostlivá noha

Kniha: Baba Jaga, kostlivá noha - Alena Ježková
Katalógové číslo: 105677 viac »
5,49

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Baba Jaga, kostlivá noha

Alena Ježková, autorka řady úspěšných knih pro děti, se tentokrát rozhodla nově převyprávět nejznámější ruské zkazky. Starší si oživí příběhy, mladí se s nimi seznámí a zjistí mimo jiné, že horory už tady byly mnohem dřív, než byly takto pojmenovány. Baba Jaga, Finist jasný sokol, moudrá Vasilisa nebo Kostěj Nesmrtelný jsou postavy neoddělitelné od pohádkového světa. Čtenáři poznají, že hlupáček Ivan může hloupě jen vypadat, děsit je bude Kostěj Nesmrtelný či Baba Jaga, obdivovat budou srdnatost a chytrost carevičů. V pohádkách a zkazkách nakonec vše dobře dopadne...
Autorka opět dovedně skloubila úsporný jazyk tentokrát s poetikou lidové slovesnosti.

Patnáct čtivých příběhů propojených s nádhernými ilustracemi Františka Skály – to je knížka, která přímo vyzývá: Vezměte si mě, prohlédněte a potěšte se obrázky, přečtěte si mě a pobavte se krásným slovem!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
105677
Názov
Baba Jaga, kostlivá noha
EAN/ISBN
9788000026954
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Alena Ježková
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
160
Rozmer
195×255×15
Hmotnosť
0,71
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Baba Jaga, kostlivá noha zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.