Rizika v komerční praxi

František Janatka

CZE Česky Wolters Kluwer2011/05

Kniha: Rizika v komerční praxi - František Janatka
Katalógové číslo: 104923 viac »
20,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rizika v komerční praxi

Problematika rizik v komerční praxi je známa všem podnikatelům. Zvyšování komerčních rizik v posledních letech nesporně ovlivňuje globalizace světového obchodu, rostoucí objem zahraničního obchodu a služeb i cyklický vývoj ekonomik. Tematické zaměření publikace je velmi aktuální. Bez ohledu na to, zda se jedná o komerční praxi v mezinárodním, vnitrounijním nebo vnitřním obchodu.

Autoři zvolili jako hlavní cíl a zaměření publikace upozorňovat podnikatelskou veřejnost na rizikové faktory a doporučit taková opatření, která by v praxi snížila rizika na přijatelné minimum. Přitom platí, že pokud podnikatel není ochoten podstoupit přiměřená rizika anebo se jim přímo vyhýbá, nevede to obvykle k lepším hospodářským výsledkům, ale k nevyužívání příležitostí.

Publikace je rozdělena do 10 kapitol a logicky vychází z toho, jak mohou jednotlivé typy rizik způsobit hospodářské škody a jak lze rizikům a škodám předcházet. Pro praktické použití jsou na závěr každé kapitoly shrnuta „doporučení pro praxi“.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104923
Názov
Rizika v komerční praxi
EAN/ISBN
9788073576325
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
František Janatka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/05
Rozsah
320
Rozmer
148×205×18
Hmotnosť
0,39
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rizika v komerční praxi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.