O rozmnožovaní a iných ťažkostiach

Martin Kasarda

SVK Slovensky Marenčin PT2011/05

Kniha: O rozmnožovaní a iných ťažkostiach - Martin Kasarda
Katalógové číslo: 104731 viac »
Ušetríte až 3,31 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,59
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: O rozmnožovaní a iných ťažkostiach

Veselý realistický román o súčasnom svete médií.

Čarodejnice, plastickí chirurgovia, moderátorky a predavači zbraní do krajín tretieho sveta tvoria spoločnosť, kde každý na každého niečo vie. Hovorí sa v ňom o ťažkostiach, ktoré môžu stretnúť novinárskeho spasiteľa sveta, keď sa zaľúbi do emancipovanej ženy. Na ceste za šťastím stretne troch ľudí s kapucňami na hlavách.

 Je to príbeh o rozmnožovaní, či román o tom, ako múdro sa dá zmeniť svet. Hoci podľa všetkého je však jeho koniec blízko, takže na zmenu nebude čas.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104731
Názov
O rozmnožovaní a iných ťažkostiach
EAN/ISBN
9788081140839
Autor
Martin Kasarda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/05
Rozsah
312
Rozmer
130×200×35
Hmotnosť
0,44
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Sabína 3 z 5
10.12.2014 22:27:53

Táto kniha ma zaujala už len názvom a svojim výzorom. Čítala som ju pozorne a nedokázala som prestať. Postupne sa dej knihy začal meniť, bol napínavejší, človek ťažko odtrhol zrak. Stále čakal, čo bude pokračovať, ako kniha dopadne. Nemusela som byť ani žurnalista, ani chlap, alebo človek podobný hlavnému hrdinovi, ale naozaj som sa do knihy zakusla celým svojim telom a celou svojou dušou. Dokonca ma určitou časťou aj vzrušovala. A to až tak, že som knihu počas cestovania musela odložiť do batožiny a počkať si na súkromnejšiu chvíľku, vhodnejšiu na čítanie. Napätá a plná očakávania som sa nemohla dočkať konca, no zároveň som nechcela, aby koniec prišiel. Ale raz to proste aj tak príde. A koniec knihy, aj keď to nerada priznávam, ma naozaj sklamal. Viac k tomu nedokážem dodať. Možno som len človek s veľkými očakávaniami a typické konce ma nebavia. Ale v tejto knižke to nebol ani typický koniec, ale bol to z môjho pohľadu nedokončený príbeh, ktorý, bohužiaľ, nemá pokračovanie. A týmto by som možno chcela prehovoriť do duše autora a poprosiť ho, aby sa zamyslel nad koncom a pouvažoval nad pokračovaním... Ďakujem.....