Sladký život opatrovateľky

Tina Van der Holland

SVK Slovensky MOTÝĽ2011/04

Kniha: Sladký život opatrovateľky - Tina Van der Holland
Katalógové číslo: 104083 viac »
6,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sladký život opatrovateľky

Mladosť, krása, úspech... Ešte donedávna si Angie myslela, že tým všetkým oplýva, až kým jedného dňa nepríde o prácu a nezistí, že pre pracovný trh už ako štyridsiatnička nie je zaujímavá a prebudí sa. Vezme si preto príklad z tisícov slovenských žien, ktoré už údajne objavili spoľahlivú cestu, čím sa živiť a stať sa popritom milionárkami. Rozhodne sa vycestovať do Rakúska a pracovať ako opatrovateľka. A tak sa začína jej vzrušujúca cesta – postupne spoznáva zvyky v jednej z najbohatších krajín sveta, nazerá do karát sprostredkovateľských agentúr, do cudzích domácností i do duší pacientov, ktorí nie vždy spĺňajú jej počiatočné predstavy. Osamelá, ale nebezpečná manželka zemského radcu, najškaredšia starenka na svete, či roztúžený deduško dajú Angie poriadne zabrať. Musí však myslieť aj na vlastnú rodinu, usporiadať si manželstvo a dokonca odolať pokušeniu v podobe exotického Assema... Autorka sleduje konanie postáv s jej vlastným láskavým prístupom, ktorý vyvoláva raz smiech cez slzy, inokedy len slzy a kde-tu sa napriek háklivým okolnostiam priam nepatrične, ale zato od srdca rozosmejeme...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104083
Názov
Sladký život opatrovateľky
EAN/ISBN
9788089482214
Autor
Tina Van der Holland
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/04
Rozsah
256
Rozmer
135×205×0
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Helena 5 z 5
18.04.2014 17:36:02

Super kniha. Veľmi dobre napísaná kniha o práci opatrovateľky v zahraničí. Skutočne to môžem potvrdiť pretože tiež pracujem ako opatrovateľka v zahraničí. Ten kto si myslí že táto práca je o zarábanie veľa peňazi tak je na omyle. Táto práca je hlavne pomoci ludí v starobe a je veľmi psychycky a fizicky veľmi náročná. Kedže na Slovensku je táto práca veľmi slabo finančne ohodnotetá tak sa skloníme pracovať v takýchto podmienkach v zahraničí. Je to boj o prácu, boj o výpatu, boj o harmóniu vo vlastnej rodine a hlavne totálny boj o svoju ľudskú,, slovenskú" dôstojnosť! Túto knihu by mal prečítať náš premiér vlády a naša ministerka zdravotníctva.