Štěstí ve stínech

Lynn Flewelling

CZE Česky FANTOM Print

Kniha: Štěstí ve stínech - Lynn Flewelling
Katalógové číslo: 103713 viac »
10,38

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Štěstí ve stínech

Bude válka. Vše nasvědčuje tomu, že po dlouhé době míru Plenimar připravuje mohutné válečné tažení proti svým sousedům – Skale a Myceně. Kdysi spojenci sjednocení pod vládou hierofantů, nyní nepřátelé znesváření bojem o půdu a moc.

Plenimarští touží po vítězství ve válce tak silně, že jsou ochotni spolčit se s mocnostmi, vyvolanými tou nejtemnější magií! Jenže stane se něco, s čím ve svých plánech nepočítali...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
103713
Názov
Štěstí ve stínech
EAN/ISBN
9788073981204
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Lynn Flewelling
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
400
Rozmer
145×205×0
Hmotnosť
0,48
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marché FanAlst 3 z 5
18.10.2014 15:52:18

Zhruba prvých 200 strán bolo pre mňa nekonečným utrpením, príbeh v mojich očiach nikam nesmeroval a ani som sa o hlavných hrdinov vôbec nebála, celkom ma bavili tí bubáci tam...no o potom to nabralo neskutočný spád, prestala sa tam kvetnato popisovať každá kravina (áno, to jediné vás môže vrhnúť do podozrenia, že je to ešte iba nevyvážená a nevypísaná prvotina a že to aj prvotina je, pritom si to človek všíma len pri priehrští opisov a inak dej plynie tak neskutočne, že by som kľudne uverila, že autorka už napísala predtým aspoň tri knihy) a posledných 190 strán až do konca bola kniha pre mňa osobne neskutočným masterpiecom s premyslenou politikou, vládou, mýtmi, príbehmi z histórie a veľmi dôležitým nárastom napätia, ktorá je spôsobená tým, že sa blíži vojna. Spiknutia, intrigy a úžasná postava Seregrila. Tej knihe to dodáva svieži šmrnc a žáner fantasy potrebuje takéto vskutku živé knihy. Ak bude druhá kniha ako posledných 190 strán, máme sa na čo tešiť. Najobľúbenejšia postava je Seregril. Alek je otravný jebko. Ale potom mu to už myslelo a bol v celku znesiteľný. Uvidíme. Neshippujem ich a ich vzťah je otravný. Tí čo ale hľadajú fantasy, ktorá je veľmi priama, ku koncu aj akčná a túžia po dvoch asi určite teplých hrdinoch, smelo do toho. Knihou som sa strašne dlho prekúsavala a zpočiatku som z nej bola znechutená. Preto dávam tri hviezdy. Ak ale bude druhý diel akčný ako si od toho sľubujem budem len rada. Obľúbená postava: Seregril. P.S. Keby aj Alek zdochol je mi to jedno. Dúfam len že jeho charakter bude v druhom diely viac jak na tých posledných stranách, niežeby som druhú knihu išla čítať. P.S. Alekovo červenanie vám bude žrať nervy! Ich vzájomný vzťah akurát kokotsky narúša plynutie deja k jadru intríg a je to vata bez, ktorej by som sa obišla. A aj ked sa mi to nepáčilo je to pekne napísaná vata. P.P.S. Seregril tam tomu dodáva aj humor! Aj preto sa tú knihu dosť oplatí prečítať. A tak celkovo, ak sa prekúšete začiatkom pôjde to rýchlo. Sľubujem, že viac menej neoľutujete. A tri hviezdy dávam viac menej preto, že ma Alek väčšinu času štval, inak je to za tie slabé štyri. Užite si.