Odhalenie

Mariotovi dediči 3

Marja Holecyová

SVK Slovensky FRAGMENT2011/03

Kniha: Odhalenie - Mariotovi dediči 3 - Marja Holecyová
Katalógové číslo: 102508 viac »
Séria kníh: Mariotovi dediči
Mariotovi dediči
Titul je zaradený v tejto sérii
7,97

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Odhalenie

Mariotovi dediči 3

Ďalší diel fantasy série o mladých slovenských čarodejníkoch! 

Keď Mija na konci druhej časti série Mariotovi dediči odchádzala z Magradu, uvedomila si, že s Miseagom stoja ešte len na začiatku cesty. Proti vlastnej vôli pomohla Mariotovi stať sa neporaziteľným, hrozí vypuknutie vojny a dediči teraz letia s priateľmi do Polisu, aby to oznámili Hlave Spoločenstva. Netušia však, že aj Henrich Arabes má pre nich novinky, ktoré výrazne zasiahnu do ich životov. 

Ako prijmú obávaných dedičov v novej škole? Kto je tá záhadná prenasledovateľka, čo ich neustále pozoruje? A prečo sa ich niekto pokúša napadnúť? Dedičov čakajú nové dobrodružstvá v Čiernej more, na Maškarách či vo Vodnom zámočku. Podarí sa im opäť vyviaznuť so zdravou kožou?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
102508
Názov
Odhalenie
Podnázov
Mariotovi dediči 3
EAN/ISBN
9788080894986
Autor
Marja Holecyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/03
Edícia
Mariotovi dediči
Rozsah
368
Rozmer
150×210×35
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Rudolf 5 z 5
21.04.2013 14:43:56

Dobré, fakt super kniha.


Evelin 5 z 5
04.10.2013 15:11:09

Polis je krásny, nepredstavovala som si ho ako normálne mesto, tie klany a ich zastaralé tradície ma úplne ovplyvnili v predstavivosti. Dom Hlavy Spoločenstva (lepšie povedané zámok) a škola boli vykreslené veľmi dobre a vedela by som si predstaviť žiť tam. Trochu sa mi najprv nepáčilo, že sme dostali naspäť veľa vedľajších postáv. Mne bohato stačili Mija a Miseag, no potešila som sa Natrige, ktorá je úplne skvelá aj Peteovi, ktorý je taký vtipný zvodca slečien 8P Na postavy som si nakoniec aj zvykla a pekne doplnili celý dej. Autorka využila každého. Dlho som sa hnevala na Miseaga (no moc sa na neho hnevať nedá, je to zlatíčko 8P), pretože sa správal inak. Ovplyvňovalo ho toľko moci a povinností a iné, ale predsa len bol trochu strašidelnejší. Som rada, že sa to na konci celé vysvetlilo a som zvedavá, ako sa teraz bude chovať v záverečnom dieli. Je to úžasný chlapec a rozhodne ho chcem! Mija zase bola, ako vždy, dokonalá-nedokonalá hrdinka. Robí kopu chýb, no často dobre uvažuje a chráni tých, ktorých najviac miluje. Ja som sa do nej vedela perfektne vžiť a mám ju moc rada. Je taká impulzívna, milá, no aj nervná a vtipná. Autorka mi pripravila kopu zvratov a prekvapení. Nemala som ani čas hádať, kto je zlý a kto dobrý, lebo kniha ma zahlcovala kopou nových situácií. Proste som hltala každú stránku. Či už to boli žiarlivostné a hádavé alebo romantické a krásne scény. Takisto sa nevynechala akcia, nebezpečenstvo a pritrafil sa aj ten odporný Grigorias Zka. Úplne skvelo sa mi to číta také, aké to je. Aj keď vám niekedy postavy pripadajú hlúpučké a inokedy zase múdre, je v nich iskra, vďaka ktorej im držíte palce za každých okolností. Príbeh a fantasy svet je krásne vymyslený a aj keď som niekedy zvraštila obočie kvôli takej a onakej podobnosti s Harrym Potterom, treba to brať ako sériu o niečom úplne inom. Kúzla, mágia a čary sa vyskytujú všade a kúzelný svet je krásne zakomponovaný a prispôsobený k obyčajnému nečarodejníckemu. Ja som si veľmi obľúbila polotvory, ktoré boli ako nejakí domáci miláčikovia. Škoda, že mali v tomto dieli tak málo scén. Koniec je úplne úžasný a zaručil knihe 5 hviezdičiek. Je to skvelé čítanie ako pre mladých, tak pre starších a ja som si knihu veľmi užila. Rozhodne vám túto sériu odporúčam!