Talisman

Nicholas Sparks

CZE Česky IKAR2010/12

Kniha: Talisman - Nicholas Sparks
Katalógové číslo: 101021 viac »
10,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Talisman

Mariňák Logan Thibault na své misi v Iráku najde v písku fotografii usměvavé mladé ženy. Nikdo se po ní neshání, a tak si ji Logan vezme k sobě. Od té chvíle se ho začne až nápadně držet štěstí a stane se jeho talismanem.Když se vrátí zpět do Ameriky, je už přesvědčen o tom, že ta neznámá žena drží klíč k jeho osudu. Prochodí půl země, než ji nakonec najde, ale tím vše teprve začíná. Stane se křehká a zranitelná Elizabeth jeho opravdovým talismanem?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
101021
Názov
Talisman
EAN/ISBN
9788024914794
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Nicholas Sparks
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/12
Rozsah
336
Rozmer
135×210×25
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lenka Ďurčeková 5 z 5
24.10.2014 21:55:25

Sparks síce píše len romány zasadené do skutočného života, no napriek tomu ma každý jeho príbeh vždy prekvapí svojou originalitou, zápletkou a celkovo dejom. A toto všetko platí aj o tomto románe. Sparks píše s takou ľahkosťou a citom, že keď čítam každú jeho knihu, tak ju proste hltám. Dokonca, aj keď začiatok nevyzerá sľubne, jeho štýl písania ma proste núti čítať ďalej. No a keď príbehu prídem na chuť, Sparks mi ešte doloží zemiakovej kaše k rezňu a príbeh ešte viac zamotá. Práve v tomto príbehu, sa asi v poslednej tretine knihy začnú veci komplikovať a nakoniec sa stane taká udalosť, ktorá mi počas celého čítania vôbec nezišla na um. A nakonci si len pomyslím, ako skvelo vie Sparks doviesť čitateľa až sem bez toho, aby niečo prezradil. Hats off to him. Okrem originality príbehu a autorovmu ľahkému štýlu písania, mi tiež čítanie zľahšovali aj kapitoly, ktoré boli zamerané na tri osoby. Preto keď sa vám zdalo čítanie príbehu z pohľadu toho istého človeka zdĺhavé, prišla nová kapitola a s ňou aj nový pohľad na vec. Čo sa týka samotných postáv, tak tých tam našťastie nebolo veľa a, samozrejme, všetky pôsobili reálne. Každá postava bola charakterovo úplne odlišná, čo bolo veľmi vidieť. Dej sa nezaoberal len mladými ľuďmi, ale v diele sa našli zástupcovia všetkých troch vekových kategórii, čo sa mi na tom veľmi páčilo. Páčili sa mi vtipné a zároveň múdre hlášky Bethinej starej mamy, či tie Benove detské. Čo ešte dodať? Sparksovi sa tento román veľmi podaril a ja som z neho úplne nadšená. Ak neviete po čom máte siahnuť, tak Sparks vám naservíruje zemiakovú kašu s rezňom a možno pridá aj čerešňový kompót. ;)