Jana Graterová

Autor / 3 tituly

Jana Graterová (pseudonymy Ester AnaswahEster Anas Bukvajová) pochádza z Bratislavy, kde prežila búrlivý život plný kopancov a pádov, ale aj úspechov a veľkých lások, ktoré ju inšpirovali k napísaniu niekoľkých kníh a mnohých poviedok. S jednou z nich sa umiestnila medzi finalistami literárnej súťaže Mám talent a vyšla v zbierke poviedok Všetko, čo chcem (2012).

Nasledovali romány: Imidž šelmy (2012, české vydanie Jako šelma, 2013), Za všetkým hľadaj chlapa (2013), Hajzlík na divoko (2014). Autorka doteraz písala pod pseudonymom, ktorého životnosť už skončila, a preto svoju ďalšiu knihu Horká ako čokoláda vydala pod menom, s ktorým v literatúre začínala – Jana Graterová, Poviedky z Playboya (2008).

Jana Graterová má rada minimalizmus a slnečné dni, nemá rada krátkozrakých ľudí a fejky v povahe. V kolektíve nie je obľúbená, zo školských slohov dostávala vždy trojky a žurnalistiku nevyštudovala. Napriek tomu napísala už šesť kníh, ktoré vzbudzujú živý záujem. Radšej ako knihy číta ich recenzie a jej heslo znie: "Ak vám moja kniha neprinesie teplo v duši, nech vám aspoň dobre horí v krbe."

Kniha: Ach, tí muži - v hlavnej úlohe sexepíl - Jana Graterová

Ach, tí muži v hlavnej úlohe sexepíl

SVK Slovensky 2017/10Jana GraterováMarenčin PTErotické romány

U dodávateľa

6,48
Kniha: Valentína - Kde sa dve bijú, zvíťazí láska - Jana Graterová

Valentína Kde sa dve bijú, zvíťazí láska

SVK Slovensky 2015/02Jana GraterováMarenčin PTRomány a novely

U dodávateľa

6,48
Kniha: Horká ako čokoláda - Jana Graterová

Horká ako čokoláda

SVK Slovensky 2014/12Jana GraterováMarenčin PTRomány a novely

U dodávateľa

6,48