Aromaterapie - od A do Z

Kniha: Aromaterapie - od A do Z - Patricia Davis
Katalógové číslo: 97205 viac »
22,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Aromaterapie - od A do Z

Nejobsáhlejší encyklopedie aromaterapie. Kniha obsahuje 400 obsáhlých a podrobně zpracovaných hesel. 200 zdravotních poruch a situací (od absces až po zranění) je pojednáno s doporučením vhodných esenciálních olejů. Je zde podrobný popis osmdesáti dvou esenciálních olejů s uvedením jejich oblastí účinku. Vyobrazení všech popsaných rostlin. Oleje, vhodné pro kosmetiku (od akné po vrásky). Různé životní situace a pro ně vhodné léky – či naopak nevhodné (těhotenství, menopausa, menstruace). Recepty na přípravu lázní či mastí. Najdeme zde veškeré nejmodernější poznání o aromaterapii, podané přehlednou, jasnou a dokonce čtivou formou. Důsledně abecední řazení pro snadnou orientaci.V místě svého původu Anglii, ale i jinde ve světě, je nejoblíbenější knihou o Aromaterapii s prodanými 300 tisíci výtisků. Patricia Davisová je zakladatelka The International Federation of Aromatherapists, má praxi v Devonu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
97205
Názov
Aromaterapie - od A do Z
EAN/ISBN
9788085993967
Autor
Patricia Davis
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Rozsah
515
Rozmer
200×140
Hmotnosť
0,56
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Aromaterapie - od A do Z zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.