Řízení pracovního výkonu

Kniha: Řízení pracovního výkonu - Josef Koubek
Katalógové číslo: 94964 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Řízení pracovního výkonu

Řízení pracovníků a jejich pracovního výkonu ("performance management") je novou manažerskou koncepcí, kdy nadřízený uzavírá s pracovníkem smlouvu o budoucím pracovním výkonu a osvojování si potřebných schopností. Dochází tu k provázání dosud relativně samostatných personálních činností: vytváření pracovních úkolů, vzdělávání a rozvoje pracovníků, jejich hodnocení a odměňování. Zároveň roste motivace pracovníků a posiluje se pozitivní vztah mezi nadřízeným a podřízeným, zaměstnancem a zaměstnavatelskou organizací. Známý autor (mj. Řízení lidských zdrojů, Anglicko-český výkladový slovník personalistiky), profesor VŠE na základě nejnovějších poznatků rozebírá nejen tuto novou metodu, ale i podmínky jejího efektivního zavedení v organizaci a v neposlední řadě její vliv na výsledky činnosti organizace i na vztahy uvnitř ní.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
94964
Názov
Řízení pracovního výkonu
EAN/ISBN
9788072611164
Autor
Josef Koubek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004
Rozsah
212
Rozmer
168×235×10
Hmotnosť
0,33
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Řízení pracovního výkonu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.