Komunikácia

Cesta k úspechu

Dale Carnegie

SVK Slovensky Príroda2010

Kniha: Komunikácia - Cesta k úspechu - Dale Carnegie
Katalógové číslo: 91296 viac »
7,49

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Komunikácia

Cesta k úspechu

Komunikácia – čo a ako hovoríme – je dnes najdôležitejším faktorom úspechu či pádu. Významní predstavitelia vo vládach, v priemysle a vzdelávaní majú rozvinuté schopnosti účinnej komunikácie s ľuďmi. Ľudia sa nemusia s týmito schopnosťami narodiť. Každý, kto po nich túži, ich však môže nadobudnúť. Stačí pevná vôľa a rozhodnosť. Keď zlepšíme schopnosť komunikovať, dokážeme efektívnejšie prezentovať svoje názory nadriadenému, spolupracovníkom, priateľom či rodine. V tejto knihe si osvojíte stratégie na zlepšenie ústnej aj písomnej komunikácie – urobíte veľký krok smerom k väčšiemu úspechu v práci a vo všetkých oblastiach života.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
91296
Názov
Komunikácia
Podnázov
Cesta k úspechu
EAN/ISBN
9788007018174
Autor
Dale Carnegie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
136
Rozmer
135×205×0
Hmotnosť
0,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Gabriela Kunkelová 2 z 5
30.12.2014 22:45:42

Kniha ma hneď na začiatku odradila svojím obalom, no kúpila som si ju kvôli zvučnému menu autora. Je to moje prvé dielo od neho, ale mohla som si radšej vybrať iné. Bola som sklamaná, keď som začala čítať. Učebnicová forma, prehnaná štruktúrovanosť, na každej stránke minimálne jeden nadpis, text často písaný formou odrážok a číslovaných zoznamov. Štýl prejavu - celkom ako učebnica v škole, inak to ani neviem pomenovať. Postupne ma niektoré kapitolky zaujali, nakoľko obsah je bohatý, ale bohužiaľ, pre mňa nudný. Treba však brať zreteľ na obdobie, kedy tieto myšlienky vznikali. Síce nestrácajú na aktuálnosti, ale vydavateľ sa asi snažil zachovať pôvodnú atmosféru diela, preto mi to nesadlo. Pozitívne hodnotím prehľadnosť knihy a odporúčam ju najmä študentom, ktorí píšu referát do školy na tému komunikácia. Samozrejme, každý si tu nájde niečo pre seba, pretože všetci neustále komunikujeme, či už slovami alebo bez nich, no podanie informácií v tejto knihe mohlo byť záživnejšie. Čo sa mi naozaj páčilo, sú posledné tri strany – princípy Dala Carnegieho, tie ma oslovili. Pre tých, ktorí zvažujú kúpu tejto knihy, ešte uvediem, že prvá a druhá časť poníma komunikáciu ako celok. Ďalšie časti sú zamerané na počúvanie, na sebaistý a presvedčivý prejav. Ďalej sú to rady ohľadom prezentácií, používania správnych argumentov, komunikácie počas obchodných stretnutí a nakoniec je vysvetlená správnosť a efektívnosť písomného prejavu.