Smršť

Johan Theorin

SVK Slovensky Marenčin PT2011/01

Kniha: Smršť - Johan Theorin
Katalógové číslo: 90817 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Smršť

Na ostrove Öland zavládne chladný ponurý október. Začína sa obdobie snehových búrok. Joakim, učiteľ zo Štokholmu, sa so svojou rodinou nasťahuje do starej usadlosti Aludden v blízkosti dvoch majákov. Dom bol postavený z dreva vraku lode. Povráva sa, že muži, ktorí stavali majáky, počuli z domu výkriky utopených ľudí. Vždy na Vianoce sa tam vracajú duše mŕtvych zo stroskotanej lode. Joakimovej dcére Tilde sa zdá, že počuje hlasy, ktoré vychádzajú zo stien jej izby. Každému, kto tam býval, prinieslo toto miesto iba nešťastie. Obdobie snehových búrok sa ešte len začína, predpovede počasia neveštia nič dobré a Vianoce sú predo dvermi. A potom, jedného dňa, nájdu Joakimovu ženu mŕtvu. Utopila sa. Mladá policajtka sa ujme prípadu. Chce odhaliť záhadu prekliateho miesta...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90817
Názov
Smršť
EAN/ISBN
9788081140693
Autor
Johan Theorin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/01
Rozsah
384
Rozmer
130×200×40
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Božena H.
21.08.2012 17:54:54

Mám rada "severskú" literatúru pre jej atmosféru. Knihy sú písané trošku iným štýlom, čo celkom vítam. Hmly, zima, vietor, rozbúrené more, príroda opradené legendami a poverami, domáci osadníci a do toho vsadený dej. Táto kniha všetko spĺňa, má aj "duchárske" pozadie. Číta sa veľmi dobre. Odporúčam aj jeho ďalšiu knihu Ozveny mŕtvych.


Janka 4 z 5
04.02.2014 09:30:18

Kniha je napínava od začiatku až do konca. Autor opisuje ostrov s majákmi, na ktorých od ich postavenia umierajú ľudia. Tieto tragédie pripisujú duchom, lebo sú postavené zo stroskotanej lode. Autor vsúva do prítomného deja, v ktorom sa stala vražda, príbehy z minulosti ľudí, ktorí tam zomreli pri smršti čo je snehová víchrica, čim to je zaujímavé, také duchárske rozprávanie. Všetko sa objasní, no koniec ma trocha sklamal nezmyselnosťou tej vraždy, teda dôvod, pre ktorý bola zabitá manželka nového obyvateľa tej usadlosti. To miesto je prepletené záhadami a jej manžel ich pomaly objavuje. Pekná kniha, odporúčam, aj sa ľahko číta.