Spoutáni magií

Vampýrská akademie 5

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2010/12

Kniha: Spoutáni magií - Vampýrská akademie 5 - Richelle Mead
Katalógové číslo: 88060 viac »
Séria kníh: Vampýrská akademie
Vampýrská akademie
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Spoutáni magií

Vampýrská akademie 5

Dimitrij dal Rose poslední šanci, aby se rozhodla. Její volba však byla špatná… Po dlouhé a strastiplné cestě na Sibiř, kam se vydala hledat milovaného Dimitrije, se Rose vrací na Akademii svatého Vladimíra, ke své nejlepší kamarádce Lisse a ostatním. Maturita se rychle blíží a dívky se už nemohou dočkat opravdového života za železnou branou Akademie. Avšak Rose stále s bolestí v srdci vzpomíná na Dimitrije, kterého přes všechno zlé nedokáže přestat milovat. Nedokázala ho zabít, když dostala šanci. A v blízké budoucnosti se možná začnou naplňovat její nejhorší sny: Dimitrij ochutnal její krev a Rose v hloubi duše ví, že ji pronásleduje. Přesto se stále nevzdává naděje na Dimitrijovu záchranu – otázkou ovšem zůstává, jestli se jí ho podaří zachránit dřív, než ji Dimitrij zabije a promění ve Strigojku. Bude jejich láska opravdu věčná?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
88060
Názov
Spoutáni magií
Podnázov
Vampýrská akademie 5
EAN/ISBN
9788073035693
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/12
Rozsah
300
Rozmer
132×214×280
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 4 z 5
18.04.2013 10:50:14

Cesta Rose do Ruska sa mi veľmi páči, pretože by som sama rada išla do tejto krajiny. Čo sa týka jej vzťahu s Dimitrijom, spočiatku si neuvedomovala aké ťažké môže byť zabiť niekoho koho z celého srdca ľúbite. Hoci si človek myslí, že nezaváha, aj tak zaváha... Dej tejto knihy je o niečo komplikovanejší, do popredia sa dostáva legenda, ktorá predstavuje malé steblo nádeje a Rose sa jej slepo chytá napriek hlasu rozumu. V celku vydarené pokračovanie.


Evelin 5 z 5
14.05.2013 18:07:06

Táto spisovateľka má talent od prírody. Je neuveriteľné, ako každým dielom silnejú charaktery jej postáv a ako sa zlepšuje dynamika, napätie, akcia, láska, vášeň... Autorka má zmysel pre detaily a včasné nadhodenie tajomstiev a správnych informácií ako čitateľovi, tak aj postavám. Nebola kapitola, kde by som nestrnula hrôzou nad vývojom situácií. Človek sa ledva ukludnil z predchádzajúcej akcie a nových informácií a už aj mu autorka nadeľuje nové nečakané udalosti. Nie so všetkým sa zaoberá detailne. Ak by ste diel čítali bez vedenia o predchádzajúcich udalostiach, stratili by ste sa, napriek tomu, že autorka vždy vysvetlí, kto je kto, kedy sa objavil v sérii a ako zapadá do momentálnych scén. Preto sa mi neuveriteľne páči to množstvo postáv, s ktorými sa autorka pohráva. Niektoré sa objavili v prvých dieloch a potom si ich autorka upratala so šuplíka. Vytiahla ich vtedy, keď boli znova potrebné. Čitateľovi sa po kúskoch skladajú skladačky. Niektoré sú už dávno vyriešené, niektoré sú čisto nové. Nejde tu u žiadny "veľký" problém, ktorý sa rieši cez 6 kníh. Vždy sa rieši niečo iné, no na konci zistíte, že to hralo svoju zvláštnu úlohu. Od obyčajnej školy pre upírov sa čitateľ dostal k úžasnému akčnému a dynamickému príbehu, ktorý ho pohltí a nepustí. Každý diel je obohatený a okorenení niečím zvláštnym. V tejto knihe sa na chvíľu ocitneme dokonca aj v Las Vegas, znova sa stretneme s Viktorom Daškovom, máme tu milostný trojuholník, ktorému ani sama hl. postava nerozumie, veľa politiky a intríg a veľa smútku, depresie, nervov, ale aj úprimnej či menej úprimnej lásky, flirtovanie, iskry, ovládanie prírodných živlov a samozrejme upíri! Všetky postavy sú výnimočné a každá sa mi páči inak (love you Dimitrij!!!). Autorka sa nebojí zabíjať sympaťákov ani zlých nepriateľov. Upírov milujem nadovšetko a autorka mi dala veľmi veľa podnetov na rozmýšľanie, na kalkulovanie a spájanie postáv a situácií, aby nakoniec dali zmysel. Som ohromená! Táto séria sa právom zaradila do mojich najobľúbenejších.