Magický nôž, 2.vydanie

Kniha: Magický nôž, 2.vydanie - Philip Pullman
Katalógové číslo: 86890 viac »
Séria kníh: Temné hmoty
Temné hmoty
Titul je zaradený v tejto sérii
5,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Magický nôž, 2.vydanie

Dvanásťročný Will býva v Oxforde v Anglicku. Chce nájsť svojho otca, prieskumníka Johna Parryho, ktorý zmizol počas expedície na severe. Cez čudesné okno sa Will dostane do mesta Cittagazze v inom svete, kde sa stretne s Lyrou a jej démonom Pantalaimonom. Lyra a jej alethiomer sa stanú súčasťou Willovho pátrania, pričom Lyra pokračuje v hľadaní pravej podstaty tajomného prachu, ktorý spôsobuje v jej svete prevraty. Po tvrdom boji vo veži v Cittagazze získava Will nôž, ktorý má mimoriadnu moc. Na svete nie je nič ostrejšieho a nebezpečnejšieho, lebo jeho nositeľ môže vyrezávať okná do iných svetov. Magický nôž však láka aj iných... Trilógia v žánri fantasy Zlatý kompas, Magický nôž a Jantárový ďalekohľad získala významné ocenenia, predovšetkým cenu Nibbie, čo je knižná podoba amerických filmových Oscarov. V roku 2002 dostal Jantárový ďalekohľad ako prvá detská kniha v histórii Whitbreadovu cenu za najlepšiu britskú knihu roka. Na motívy knihy Zlatý kompas bol taktiež nakrútený rovnomenný film v réžii Chrisa Weitza s hviezdnym hereckým obsadením.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86890
Názov
Magický nôž, 2.vydanie
EAN/ISBN
9788055116549
Autor
Philip Pullman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
256
Rozmer
130×206
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 4 z 5
26.01.2014 19:20:31

Pokračovanie knihy Zlatý kompas, ktorú som si obľúbila a preto som sa s radosťou pustila do čítania tejto druhej časti. Žiaľ, odkedy som prečítala jednotku ubehlo veľa času a preto som už z knihy nebola taká nadšená. Príbeh sa vyvíja zaujímavo, nechýba niekoľko dejových línií a pohľady z rôznych uhlov vďaka niekoľkým postavám. Čo sa mi trochu nepáči je správanie Lyry. V jednotke mi prišla taká nebojácna a sebestačná, toto akoby bola jej mladšia verzia. No možno to tak prišlo iba mne. Celkovo je kniha dobrá, nechýbajú boje ani akcia a rozhodne chválim napínavý koniec ten bol najlepší z celej knihy.