Rund um Bratislava - Kleine Karpaten (7)

Kniha: Rund um Bratislava - Kleine Karpaten (7) - Ján Lacika
Katalógové číslo: 86254 viac »
7,05

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rund um Bratislava - Kleine Karpaten (7)

V poradí siedmym titulom edície S batohom po Slovensku je Okolie Bratislavy – Malé Karpaty (č. 7). Turistické trasy opísané v tejto publikácii smerujú do oblasti širšieho zázemia Bratislavy. Podstatnú časť územia, do ktorého vedú ponúkané turistické trasy, predstavuje husto zalesnené pohorie Malé Karpaty, ktoré na juhozápade zasahuje za rieku Dunaj na priľahlé územie Rakúska. Obsah turistického sprievodcu Okolie Bratislavy (Malé Karpaty) tvorí 50 peších turistických trás, z ktorých osem patrí do oblasti pohoria Hainburger Berge a Dunajských luhov, ostatné trasy patria do oblasti Malých Karpát – situované v Devínskych, Pezinských, Brezovských a Čachtických Karpatoch. Posledné 3 trasy tvorí obľúbenú malokarpatskú hrebeňovku z Bratislavy až do Dobrej Vody. Výrezy turistických máp spolu s výškovým profilom a s priebehom jednotlivých trás dopĺňajú základný text, nechýbajú ani register najvýznamnejších turistických bodov a praktické informácie. Verzia v nemeckom jazyku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
86254
Názov
Rund um Bratislava - Kleine Karpaten (7)
EAN/ISBN
9788088975496
Autor
Ján Lacika
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2003
Rozsah
175
Rozmer
115×165
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rund um Bratislava - Kleine Karpaten (7) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.