The Slovak Paradise

40 Hiking routes

Ján Lacika Vladimír Mucha

GBR Anglicky DAJAMA2001

Kniha: The Slovak Paradise - 40 Hiking routes - Ján Lacika, Vladimír Mucha
Katalógové číslo: 59137 viac »
7,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: The Slovak Paradise

40 Hiking routes

Druhým titulom v edícii S batohom po Slovensku je Slovenský raj – Južný Spiš (č. 2). Slovenský raj rozprestierajúci sa na východe Slovenska je turisticky mimoriadne príťažlivou krajinou krasových planín a tiesňav, ktoré turisti prekonávajú po rebríkoch popod hučiace vodopády a povrchové krasové javy. Nachádza sa tu takmer 200 jaskýň a priepastí, no sprístupnená je len Dobšinská ľadová jaskyňa, najvýznamnejšie európske podzemné ľadové kráľovstvo mimo alpského teritória. Je zapísaná v Zozname svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Okrem Podleska na severnej strane a Dediniek na južnej strane Slovenského raja je jeho najväčším turistickým centrom Čingov ležiaci nad ľavým brehom Hornádu. Leží v dolnej časti Prielomu Hornádu, ktorý patrí k najväčším turistickým lákadlám Slovenského raja. Kláštorisko je jediným turistickým centrom ležiacim vo vnútri Slovenského raja, do ktorého sa možno dostať iba pešo. Sprievodca je doplnený aj o niekoľko túr z Volovských, Hnileckých a Levočských vrchov. Verzia v anglickom jazyku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
59137
Názov
The Slovak Paradise
Podnázov
40 Hiking routes
EAN/ISBN
9788088975281
Autor
Ján Lacika, Vladimír Mucha
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001
Edícia
Knapsacked travel in Slovakia
Rozsah
128
Rozmer
118×168×13
Hmotnosť
0,14
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
The Slovak Paradise zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.