Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku

Kniha: Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku - Barbara Pease, Allan Pease
Katalógové číslo: 85784 viac »
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku

V knihe Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku sa dozviete: - prečo je dôležité milovať a byť milovaní, - čo očakávajú ženy a muži od lásky a od sexu, - ako nájsť skvelého partnera či partnerku a ako si udržať pekný vzťah, - čo robiť, keď nepreskočí medzi partnermi iskra, - čo robiť, keď to medzi partnermi priveľmi iskrí, - čo vzrušuje ženy a mužov a čo, naopak, ich od sexu určite odradí, - čo je ľúbostný pomer a aké sú klasické príznaky podvádzajúceho, - čo robiť so záletníkmi, - čo robiť, aby sme sa nestali neverníkmi, - ako navždy zmeniť svoj ľúbostný život, - čo majú muži urobiť, aby ženy častejšie túžili po milovaní, - čo majú ženy urobiť, aby si partner udržal či znovu získal mužnú silu - a mnoho ďalších vecí. Kniha Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku je určená slobodným a nezadaným ženám i mužom, párom, ktorých vzťah sa ocitol na križovatke, ale i párom, ktoré majú pekný vzťah a chcú ho mať ešte krajší.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85784
Názov
Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku
EAN/ISBN
9788055121239
Autor
Barbara Pease, Allan Pease
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
248
Rozmer
130×210×30
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.