Markíza de Sade-Román jedného manželstva

Kniha: Markíza de Sade-Román jedného manželstva - Sibylle Knaussová
Katalógové číslo: 85346 viac »
7,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Markíza de Sade-Román jedného manželstva

Parížska opera, opojné slávnosti a nákladné divadelné inscenácie na vidieckom rodinnom sídle - to všetko a mladícky bezočivý šarm duchaplného markíza de Sade robili z Renée-Pélagie na začiatku ich manželstva šťastnú ženu. Netušila nič o temných stránkach svojho manžela. Nevedela, čo si ľudia po celej krajine ukradomky pošuškávali: przniteľ dievčat, sodomista, bohorúhač najhoršieho druhu. Po rokoch trápenia si uvedomí, že jej romantické sny sa nikdy neuskutočnia. Navyše toto manželstvo vyvrhne ju a celú jej rodinu na okraj dvorskej spoločnosti. Napriek tomu markíza de Sade neochvejne stojí po boku svojho muža. Má s ním tri deti, schováva ho pred úradmi, klame úradníkov a po každom škandále ho prijíma späť. Kto bola táto žena, ktorá sa vydala za markíza de Sade? Bola frivolná, naivná alebo sama obeťou sexuálnej posadnutosti? A kto bol on vo svetle tohto manželstva? Z Bastily, kde písal svoje šokujúce knihy, posielal aj najnežnejšie listy svojej žene. Bol "vynálezca sadizmu" schopný milovať? Jeden z najvýstrednejších príbehov lásky, aký kto kedy prežil.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85346
Názov
Markíza de Sade-Román jedného manželstva
EAN/ISBN
9788055115757
Autor
Sibylle Knaussová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
296
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Markíza de Sade-Román jedného manželstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.